Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!! ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

| 1 Comment
Άξιο απορίας ήταν -λένε τα τουρκικά μέσα- αν η Τουρκία θα συμμετέχει τελικά στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Βρυξέλλες και στην οποία αναμένεται να τεθεί επί τάπητος η Συρία.

Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες Ελλάδα και Νότιος Τομέας της Κύπρου (έτσι αποκαλούν την Κύπρο οι μογγόλοι) άσκησαν βέτο στη συμμετοχή της Τουρκίας στη συνάντηση.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής διαπραγματευτής με την Ε.Ε., Egemen Bağış, είπε «η Τουρκία είναι δραστήρια εκεί και χωρίς την Ευρώπη» συμπληρώνοντας ότι η ένωση έχει πάθει «έκλειψη μυαλού».


Ο Bağış χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

«Αν κάποιες χώρες μέσα στην Ε.Ε. πιστεύουν ότι θα αναπτύξουν μια αποτελεσματική σχέση με τη Συρία δίχως την Τουρκία, τότε αυτό είναι μια άλλη ένδειξη της έκλειψης μυαλού. Στο θέμα της Συρίας η Τουρκία τάσσεται υπέρ της ειρήνης, της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, των ελευθεριών. Ο κύριος Πρωθυπουργός έδωσε τις δέουσες εντολές για την ανακούφιση του πόνου του συριακού λαού».

«Κάποιες ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να συνεδριάσουν μόνες τους, μπορεί να προσκαλέσουν ή όχι την Τουρκία, αυτό δεν είναι πολύ σημαντικό. Είναι εμφανές το πόσο δραστήρια είναι η Τουρκία σε εκείνη την περιοχή και χωρίς την Ευρώπη…»

stoxos.gr



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]