Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ιρανοί Στρατηγοί: «Η αντιπυραυλική ασπίδα της Τουρκίας έχει μοναδικό σκοπό την προστασία του Ισραήλ»

| No comment
Μεγάλη απάτη η διαμάχη τούρκων και εβραίων σύμφωνα με τους Ιρανούς, που αποτελούν ασφαλώς Νο1 γνώστες του διεθνούς παρασκηνίου… μούγκα από τους εν Ελλάδι οπαδούς της ελληνο-ισραηλινής προσέγγισης (και τους “ακροδεξιούς”)

Ο Ιρανός Διοικητής των αεροπορικών δυνάμεων, Στρατηγός Amir Ali Hacizade, προειδοποίησε ΗΠΑ και Ισραήλ, ότι το Ιράν θα προβεί σε επίθεση και καταστροφή του ΝΑΤΟικού ραντάρ αντιβαλλιστικής άμυνας που θα εγκατασταθεί στην τουρκία. Απείλησε δε ότι «εκτός της τουρκίας θα χτυπήσουμε και άλλους στόχους.
Το αντιπυραυλικό σύστημα που εγκαθίσταται στην Τουρκία, είναι ουσιαστικά σύστημα των ΗΠΑ και όχι του ΝΑΤΟ με μοναδικό σκοπό την προστασία του Ισραήλ». Να θυμίσουμε ότι πριν δύο εβδομάδες σημειώθηκε έκρηξη σε ιρανική βάση πυραύλων, το τελευταίο μιας σειράς από μυστηριώδη περιστατικά ανατινάξεων σε εγκαταστάσεις μεταφοράς φυσικού αερίου, διυλιστήρια πετρελαίου και στρατιωτικές βάσεις. Οι εν λόγω εκρήξεις προκάλεσαν δεκάδες θανάτους και ζημιές βασικών υποδομών, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πενταπλασιασμό των εκρήξεων σε διυλιστήρια και αγωγούς φυσικού αερίου από το 2010.

Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται και ο Ιρανός στρατηγός Χασάν Μοκαντάμ, τον οποίο η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στο Ισραήλ, Γιεντότ Αχρονότ, αποκάλεσε “πατέρα των (πυραύλων) Σαχάμπ”, εκτιμώντας πως ο θάνατός του αποτελεί πλήγμα για το ιρανικό πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων (σημ. οι βαλλιστικοί πύραυλοι τύπου Σαχάμπ-3 και Ζελζάλ έχουν ικανό δραστικό βεληνεκές ώστε να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας του Ισραήλ, κάτι που θα συμβεί εάν οι ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις δεχθούν επίθεση από το Ισραήλ).

Όλα αυτά τα περιστατικά δολιοφθοράς μόνο τυχαία δεν είναι. Οι εκάστοτε λεονταρισμοί της τουρκιάς και το οιοδήποτε… τράβηγμα του αυτιού από τους αμερικανοσιωνιστές, είναι μια καλοστημένη (και για αφελείς) θεατρική παράσταση της τριάδας ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκιάς. Η ημισέληνος, προσφέρει γη και ύδωρ, για την εξυπηρέτηση των αμείωτων γεωστρατηγικών και οικονομικών πλάνων των ΗΠΑ και του εβραϊκού κράτους, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Με το αζημίωτο φυσικά (βλ. εις βάρος της Ελλάδος). Γι΄αυτό και σε οποιαδήποτε πολεμική της σύρραξη με το Ιράν, οι σύμμαχοί-«φιλαράκια» της (σε οικονομικό, στρατιωτικό και όχι μόνο επίπεδο), οι αμερικανοσιωνιστές, θα συνεισφέρουν, απλόχερα, τα μάλα.

xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]