Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Όταν o Β. Πολύδωρας λοιδορήθηκε αγρίως από «Ελευθεροτυπία» κ.λπ. «υπερπροοδευτικές» δυνάμεις

| No comment
Ήταν 2005, όταν είχε ξεσπάσει εκείνη η πολύ περίεργη ιστορία με τις «απαγωγές» κάποιων Πακιστανών, όταν ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Β. Πολύδωρας, μίλησε στη βουλή για το «σπορ των απαγωγών στο οποίο επιδίδονται οι Πακιστανοί». Ο υπουργός λοιδορήθηκε αγρίως από «Ελευθεροτυπίες», «Αυγές», κ.λπ. «υπερπροοδευτικές» δυνάμεις και κάποια στιγμή το θέμα ξεχάστηκε. Από τότε μέχρι τώρα, ο Πολύδωρας έχει δικαιωθεί πολλές φορές, καθώς ουκ ολίγοι Πακιστανοί έχουν συλληφθεί για απαγωγές συμπατριωτών τους. Μια ακόμη τέτοια περίπτωση είχαμε αυτές τις ημέρες, όταν εξαρθρώθηκε από την αστυνομία σπείρα Πακιστανών


που απήγαγαν ομοεθνείς τους, τους κρατούσαν φυλακισμένους σε σπίτια στη Δυτική Αττική και τους κακοποιούσαν, για να πάρουν λύτρα από τους συγγενείς τους.

Οι τέσσερις Πακιστανοί, μέλη της σπείρας, πιάστηκαν στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής και κατηγορούνται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία» και παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών», καθότι είναι και λαθρομετανάστες. Είχαν απαγάγει έναν 23χρονο ομοεθνή τους, τον οποίο είχαν φυλακίσει και τον βασάνιζαν, απαιτώντας χρήματα από τους συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως αποκαλύφθηκε, η απαγωγή αυτή δεν ήταν η μόνη. Τα μέλη της σπείρας είχαν κάνει κι άλλες τρεις απαγωγές ομοεθνών τους το τελευταίο εξάμηνο! Να τους χαιρόμαστε τους προστατευόμενους των «προοδευτικών»!

http://xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]