Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Απελάσεις ανέκδοτο πραγματοποιεί το ΥΠΡΟ.ΠΟ!!

| No comment
Απελάσεις ανέκδοτο πραγματοποιεί το ΥΠΡΟ.ΠΟ –για την ακρίβεια ονομάζονται επαναπροωθήσεις ως πολιτικά «ορθός» όρος.

Έτσι πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, οι Υπηρεσίες Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας οργάνωσαν την επιστροφή του ιλιγγιώδους αριθμού των 54 Πακιστανών , σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Η επαναπροώθηση πραγματοποιήθηκε με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχώρη.


Κατά το πρώτο δεκάμηνο του 2011 πραγματοποιήθηκαν επτά εθνικές επιχειρήσεις επιστροφών, με ειδικές πτήσεις charter (δύο για Νιγηρία, δύο για Αίγυπτο, μία στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία στο Πακιστάν και μία στο Αφγανιστάν), με τις οποίες επαναπροωθήθηκαν στις χώρες καταγωγής τους συνολικά 426 ολόκληροι αλλοδαποί.

Για λόγους σύγκρισης να αναφέρουμε και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ ότι το πρώτο 9μηνο του 2011 εισήλθαν παράνομα στη χώρα «μόνο» 67.584 νέοι «Έλληνες» ενώ το αντίστοιχο 9μηνο πέρυσι είχαν μπει παράνομα 100.888 λαθρομετανάστες. Όσο για τα στοιχεία των προηγούμενων ετών αυτά είναι πλήρως αποκαρδιωτικά καθώς είναι της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων. Με το ρυθμό των 426 λαθρομεταναστών στο χρόνο, σε 500 χρόνια περίπου θα έχει επέλθει η φυσιολογική αναλογία στον πληθυσμό μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]