Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μία δήλωση αξιοπρεπειας απο την γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη!!

| No comment
Ένα μεγαλο ΕΥΓΕ στην Ευριδίκη. Η είδηση για τους τριάντα καλλιτέχνες που θα τραγουδούσαν στην Κύπρο για την εν λόγω φιέστα, σε μια εποχή που η αγανάκτηση μετά την φονική έκρηξη στο Μαρί και τον θάνατο των 13, την έκαναν κυριολεκτικά να ξεσπάσει.

Το ιστολόγιο ‘Showtime-Cy’ έδωσε στη δημοσιότητα χθες το μεσημέρι το «ανατριχιαστικό», όπως το χαρακτήρισε, μήνυμα που «με τόση μαγκιά και σκληρό χαρακτήρα» έγραψε η καλλιτέχνιδα: «Μπράβο στην Ελένη Τσαλιγοπούλου, στην Μελίνα Κανά και στον Γιώργο Ανδρέου που ακύρωσαν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη συναυλία.
Μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι από τους συμμετέχοντες. Αντί να κάνουμε συναυλίες προς τιμήν των ηρώων μας, προς τιμήν αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών, χρησιμοποιούμε καλλιτέχνες και τη δύναμη του κόμματος για να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; Που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες για κανένα από τα λάθη και εγκλήματά τους; Λυπάμαι πολύ, αλλά αν συνεχίσουμε να στηρίζουμε απλά τα κόμματα και τα “πρόσωπα” των κομμάτων χωρίς να βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας και του λαού μας, εμείς οι ίδιοι βάζουμε το χεράκι μας για τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας…

http://xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]