Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παπαρήγα: Μία συνεπής μπολσεβίκα…

| No comment
Παπαρήγα:“Εμείς ενδιαφερόμαστε για τη λαϊκή κυριαρχία, όχι για την εθνική κυριαρχία της αστικής τάξης σε βάρος των εργατών”.

Μιλώντας στην εφημερίδα FREE SUNDAY τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών «που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να κάνουν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Δήλωσε επίσης: «Η ελεγχόμενη χρεοκοπία, όπως και η ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη, είναι στο DNA της καπιταλιστικής κρίσης, του καπιταλισμού. Τώρα είναι πιο αναγκαία και εφικτή αντικειμενικά η πάλη κατά της ΕΕ. Εμείς ενδιαφερόμαστε για τη λαϊκή κυριαρχία, όχι για την εθνική κυριαρχία της αστικής τάξης σε βάρος των εργατών». Ώστε λοιπόν δεν ενδιαφέρει η εθνική κυριαρχία την “συντρόφισσα” Αλέκα γιατί είναι της… αστικής τάξης! Αναμασήματα παλαιοκομμουνιστικών θεωριών και απόλυτη συνέπεια στην πάντοτε προδοτική γραμμή του κόμματος. Όπως τότε στο μέτωπο της Μικράς Ασίας,


που οι κομμουνιστές μοιράζανε προκηρύξεις στους στρατιώτες να εγκαταλείψουν το μέτωπο, πράξη για την οποία στην συνέχεια όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη, αλλά έγραψαν και επίσημα και στον Ριζοσπάστη ότι όχι μόνο χάρηκαν για την… αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρά Ασία, αλλά και την επεδίωξαν. Όπου αστικοτσιφλικάδικη ήττα ήταν η καταστροφή και η γενοκτονία του Ελληνισμού το 1922.

Όχι πολλά χρόνια αργότερα έβγαζαν επίσημη απόφαση για “ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη”, υπακούοντας στις εντολές του μπολσεβίκου αφέντη της Μόσχας. Έτσι και σήμερα η “συντρόφισσα” Αλέκα δεν ενδιαφέρεται δηλώνει για την εθνική κυριαρχία γιατί είναι της αστικής τάξης!

Εμείς το καταλάβαμε και τα ξέρουμε αυτά πολύ καλά. Ας το καταλάβουν και κάποιοι αληθινοί πατριώτες που έχουν παρασυρθεί και ψηφίζουν το κόμμα αυτό σαν σύμβολο… πατριωτικής αντίστασης!!!

http://xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]