Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μείωση στα παράβολα…πτώχευσης!!ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ...

| No comment
Ως γνωστόν στην Ελλάδα ακόμα και το να πεθάνεις κοστίζει. Επίσης ως γνωστόν οι τιμές πάντα κινούνται ανοδικά και ποτέ προς τα κάτω. Ενδεικτικό αυτού ότι οι τιμές της βενζίνης στην Ελλάδα πήραν τον ανήφορο κάθε φορά που οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς ανέβαιναν, αλλά δεν επανερχόντουσαν ποτέ όταν η αντίστοιχη τιμή έπεφτε. Και όμως έφτασε η ώρα κάτι να γίνει πιο φτηνό, για πρώτη φορά! Αυτό δεν είναι άλλο από το παράβολο πτώχευσης που απαιτείται για την κατάθεση της σχετικής αίτησης στο Δικαστήριο, το οποίο μειώνεται κατά χίλια ολόκληρα ευρώ ασχέτως του μεγέθους ή του είδους της επιχείρησης.


Αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης στην κατακόρυφη αύξηση των αιτήσεων για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί πτωχεύσεως. Αφού λοιπόν οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχασαν κάθε ευκαιρία ανάκαμψης, και ενώ τα λουκέτα ανά τους πιο εμπορικούς δρόμους των αστικών κέντρων πληθαίνουν, η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει την πτώχευση πιο εύκολη, αντί να αντιληφθεί ότι το νεοφιλελεύθερο παραλήρημα που έχει υιοθετήσει ως πολιτική είναι μια προφανής και μεγάλη αποτυχία.
Αφού λοιπόν ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν μπορεί να αντέξει την σφοδρή φορολογία που του επιβάλλεται ας κλείσει και έρχονται σιγά σιγά οι επενδυτές που θα τον αντικαταστήσουν, όπως έχουν ήδη έρθει και περιμένουν οι εργάτες που θα αντικαταστήσουν τον Έλληνα εργάτη, δηλαδή οι λαθρομετανάστες.

Ίσως και να γίνεται αυτό, ώστε να βρουν λιγότερα εμπόδια στην απόκτηση αυτών που θέλουν οι ξένοι που είναι να έρθουν όταν οι Έλληνες θα έχουν πτωχεύσει συνολικά. Απίστευτο και όμως μεταπολιτευτικό!

xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]