Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Ντόρα… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική!! AX...ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...ΝΤΟΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...

| No comment
Ντόρα, μη μας το κάνεις αυτό…
Συνέντευξη έδωσε την Τρίτη το πρωί, στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία –μεταξύ των άλλων- απείλησε τους… πολυάριθμους θαυμαστές της με αποχώρηση από την πολιτική, αν το κόμμα της δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές (αν συμβεί κάτι τέτοιο σίγουρα ό λαός δε θα το χωνέψει με τίποτα, προβλέπονται ομαδικές αυτοκτονίες, σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί και άλλα καταστροφικά φαινόμενα.
Μπορεί να νοηθεί ελληνική πολιτική χωρίς την… επιβλητική παρουσία της Ντόρας;). Ωστόσο, παρά την… απειλή της, η μανδάμ είπε πως παραμένει αισιόδοξη ότι το νεοσύστατο κόμμα της θα τα καταφέρει να περάσει το όριο του 3% (άμα το πλησιάσεις, να μας… τρυπήσεις τη μύτη, να μας περάσεις ένα… χαλκά και να μας περιφέρεις σαν τις αρκούδες). Επίσης, η μαντάμ Ντόρα εκτίμησε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές, προσθέτοντας όμως πως ουδείς μπορεί να αποκλείσει κάτι τέτοιο σε μία χώρα όπως η Ελλάδα.

Αλλά το τελευταίο ήταν το καλύτερο: δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα κόμματα «εφόσον υπάρξει κοινό έδαφος». Ποια είναι αυτά τα κόμματα με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί η… αυτοκράτειρα Θεοδώρα; Το εξής ένα: το… υποκατάστημά της, το τηλεκόμμα ΛΑ(γ)ΟΣ, με το οποίο θα συνεργαστούν αναγκαστικά, διότι παρά τα παραμύθια των δημοσκοπήσεων κανένα από τα δύο κόμματα του Μητσοτακέϊκου (ΔΗ.ΣΥ και ΛΑΟΣ) δεν ξεπερνά το 3%!


xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]