Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ANTONY SAMARAS ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ! - Τους ζητά να υποταχθούν και να αποδεχθούν τον αφανισμό τους!

| No comment
Τους ζητά να υποταχθούν και να αποδεχθούν τον αφανισμό τους!

Την ώρα που οι ταξιτζήδες δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να μην καταστραφούν προσωπικά και επαγγελματικά, έχοντας να παλέψουν με τα «θηρία» των ΜΜΕ που τους κάνουν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας, βγήκε και ο δήθεν «υπερασπιστής» τους αρχηγός της «νέας» ΝΔ Αντώνης Σαμαράς (ή Antony Samaras επί το αμερικανικότερον) να τους ζητήσει να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να υποταχθούν στην κυβερνητική-μνημονιακή πολιτική αφανισμού τους.
Εύγε δήθεν «αντιμνημονιακέ» και «αντιπολιτευόμενε» κύριε Antony Samara, προσέφερες για μια ακόμη φορά χείρα βοηθείας στον πρώην συμφοιτητή σου στα αμερικάνικα κολλέγια! Να και η επαίσχυντη δήλωση Antony:

«Η ασυνέπεια, η ανευθυνότητα και το διαρκές “ράβε – ξήλωνε” της κυβέρνησης σ’ ό,τι αφορά τα ταξί δεν μπορεί να συνεχίζονται άλλο. Ιδίως, μάλιστα, τη στιγμή αυτή που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός, ενώ έσπευσε να ακυρώσει τη ρύθμιση που προωθούσε ο προκάτοχός του, δεν έχει ακόμη καμία συγκεκριμένη θέση. Αντί να αναγνωρίσει το λάθος του και να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε, επιμένει σε στείρες πρακτικές. Καλώ τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Καλώ, ταυτόχρονα, τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να αναστείλουν άμεσα όλες τις κινητοποιήσεις τους».

Και για όσους θεωρούν ότι τα δύο κόμματα της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας έχουν καμμία ουσιαστική διαφορά, εμείς θα τους καλέσουμε να συγκρίνουν τις δηλώσεις Σαμαρά με το αντίστοιχο δελτίο τύπου του ΛΑ(γ)ΟΣ σχετικά με τα ΤΑΞΙ και να βρουν τις διαφορές: “Το ταξίμετρο των ταξιτζήδων εξακολουθεί να λειτουργεί με “διπλή ταρίφα” εκεί που δεν πρέπει. Χάνουν το δίκιο τους, κάνοντας ζημιά στην Ελλάδα.”


xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]