Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Με την σκέψη στην επόμενη ημέρα του μεγάλου αγώνα - ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

| No comment


Ιδεολογία χωρίς Πολιτική πρακτική αποτελεί στείρο φετιχισμό. Πολιτική χωρίς Ιδεολογικό υπόβαθρο είναι φθηνός καιροσκοπισμός. Για Εμάς, λοιπόν, ο Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ, αποτελεί Στάση και Τρόπο Ζωής. Αυτό, όμως, πρέπει να έχει μόνιμο και όχι παροδικό χαρακτήρα. Αυτό ισχύει για όλους, εντός και εκτός «των τειχών», χθες, σήμερα, αύριο, ΠΑΝΤΟΤΕ!


Ο Σεβασμός, η Εκτίμηση, ο Θαυμασμός, τα κάθε είδους «παράσημα» στον Εθνικισμό δεν αποκτούνται «εφάπαξ» και δεν ισχύουν εσαεί. Αυτού του είδους οι θετικές ιδιότητες, τα «παράσημα», ο καθένας καθημερινώς ή τα Τιμά ή τα λερώνει, ανάλογα με το ποιοτικό περιεχόμενο των πράξεων του. 

Κανείς, ό,τι και να έκανε, κάπου και κάποτε, δεν μπορεί να επαναπαυθεί σε δάφνες ενός μακρινού ή κοντινού παρελθόντος. Κανείς δεν μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς με ληγμένο εισιτήριο, βασιζόμενος στις αναμνήσεις περασμένων ετών ή μηνών. Η Ιστορία μας διδάσκει ότι εύκολα μπορεί κάποιος να μετατραπεί στο αντίθετο των όσων υποτίθεται ότι ενστερνιζόταν. 

Ο Χρόνος, αυτός ο Μέγας, Πάνσοφος και Αλάνθαστος Κριτής των πάντων, Αποθεώνει τους Αληθινούς και ξεσκεπάζει τους κάλπικους. 

Και επειδή, όπως λέει και το λαϊκό γνωμικό «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», γι’ αυτό για τον καθένα, ο οποίος δηλώνει Εθνικιστής -πολύ περισσότερο, δε, Χρυσαυγίτης- το πλήρωμα του Χρόνου ας είναι εκείνο που ή θα τον δικαιώσει περίτρανα ή θα τον εξευτελίσει απόλυτα. 



Γιώργος Μισιάκας - (Μάστορας)



Το κείμενο, είναι ένα απόσπασμα από συνέντευξη του 2013 στο elnews, που νομίζω, καλό θα είναι, να μας συντροφεύει στους αγώνες μας από αύριο..



Ζήτω η μεγάλη και σπουδαία νίκη!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]