Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!

| No comment
Δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας επιβεβαιώνει πως το βαθύ κλεφτοπασόκ κυβερνά στον Σύριζα! 
Η είδηση ότι με απόφαση του νέου αναπληρωτή υπουργού κοινωνικής ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της νέας κυβέρνησης και θα εξακολουθεί να είναι διοικητής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φοράς της χώρας, του ΙΚΑ είναι δείγμα των προθέσεων των Συριζαίων που ονειρεύονται να κλέψουν περαιτέρω τον ιδρώτα του λαού μας. 

Σκεφτείτε! Για ποιον λόγο κρατάς ένα λαμόγιο στην θέση του αν δεν έχεις σκοπό να συνεχίσεις κι εσύ τις λαμογιές;

Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε ότι εκτός απ’ αυτό το πόστο ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν άτομο απ’ το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και βασικός ταμίας αυτού του κόμματος που χάθηκαν 100+ εκατομμύρια και ακόμη δεν μάθαμε που χάθηκαν.


 

Για τον Ρ.Σπυρόπουλο έχουν ακουστεί πολλά για την πολιτική του διαδρομή, ενώ ο χλιδάτος γάμος που έκανε για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». έμεινε στην ιστορία για την γκλαμουριά του.

Είναι ο ίδιος, που καλύπτει με ασυλία ο Σύριζα, όπου με ύφος δημίου σαν "σοσιαλΗστής", διοικητής του ΙΚΑ, προειδοποίησε τον άνεργο οικοδόμο που βγήκε για να βρει το δίκιο του στα κανάλια (MEGA), πως δεν πρόκειται να του χαρίσει ούτε ένα ευρώ, από την οφειλή του!

Το χρέος του άνεργου είναι 296 ευρώ! Και οι υπηρεσίες του κ. Ροβέρτου το ανακάλυψαν μετά από... 26 χρόνια!!! 

Ενώ την ίδια ώρα με δύο εντολές, ακύρωσε την άρση της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων των τραπεζικών λογαριασμών εταιρείας σουπερμάρκετ στην Κεντρική Μακεδονία ύψους 18,25 εκατομμύρια ευρώ και οι ενέργειες του νυν διοικητή φέρονται να συνέβαλαν σε ζημία του ΙΚΑ αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά είναι τα ΝΕΑ - ΠΑΛΙΑ ήθη που φέρνει στην πολιτική μας ζωή η κυβέρνηση του Πασοκ... Εεεεε του ΣΥΡΙΖΑ.
Θοδωρής Τσέλας
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]