Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ !!!

| No comment

Ημερομηνία: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 - 20:00
Περιοχή: Μαρούσι
Διοργανωτής: Τ.Ο. Βορείων Προαστίων



Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων ομιλία του Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρου, με θέμα την πολιτική επικαιρότητα και της Συναγωνίστριας, Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά, για τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.
ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (Ν. Ιωνια , Ηράκλειο , Μεταμόρφωση , Λυκόβρυση , Κηφισιά , Μαρούσι , Πεύκη , Χαλάνδρι , Βριλήσσια , Μελίσσια , Αγ.Παρασκευή , Παπάγου , Χολαργός , Πεντέλη )
Κηφησίας 141 και Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι
Τετάρτη 19:00 - 21:00

www.xryshaygh.com
Μέρα με την μέρα η προπαγάνδα του ανθελληνικού καθεστώτος παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας όταν αναφέρεται στο κίνημα μας . 

Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες είναι επί καθημερινής βάσεως στην πρώτη γραμμή των δελτίων ‘’ειδήσεων’’ προσπαθώντας με τερατουργήματα να πείσουν τους Έλληνες ότι η Χρυσή Αυγή αποτελείται από αιμοδιψή τέρατα και δολοφόνους. Το ίδιο ισχυρίστηκε εμμέσως και πέρυσι λίγο μετά την δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας στην Τ.Ο Βορείων Προαστίων και ενώ το αίμα τους ήταν ακόμα ζεστό. Πηγαίνοντας λοιπόν κόντρα σε αυτό το σάπιο σύστημα όλοι όσοι έχουν μέσα τους ασβέστη την φλόγα του έθνους πρέπει να δώσουν το παρόν στα γραφεία την τοπικής μας οργάνωσης στην Λεωφόρο Κηφισίας 141 και Μαραθωνοδρόμου στο Μαρούσι. 

Είναι καθήκον όλων μας να βοηθάμε ενεργά την Τ.Ο Βορείων Προαστίων καθώς αποτελεί το μόνο κάστρο ελευθερίας και αλήθειας μέσα στον βούρκο των εφοπλιστάδων και των νεόπλουτων «αντιρατσιστών» της Εκάλης και της Κηφισιάς. Αυτή η σπίθα αντίστασης πρέπει να γίνει φωτιά και να κάψει τους φαύλους που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας. Όλοι λοιπόν την Τέταρτη 08/10 και ώρα 20:00 στην Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - Ν. Ιωνια , Ηράκλειο , Μεταμόρφωση , Λυκόβρυση , Κηφισιά , Μαρούσι , Πεύκη , Χαλάνδρι , Βριλήσσια , Μελίσσια , Αγ.Παρασκευή , Παπάγου , Χολαργός , Πεντέλη ) παρόντες θα είναι ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος και η συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά για να μας ενημερώσουν για την τρέχουσα επικαιρότητα. Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει! Η ηρωική αντίληψις της ζωής είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]