Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Η υποκρισία της εξουσίας και του θεάματος, εκδηλώνεται καθημερινά εκτρέποντας και περιθωριοποιώντας την ουσία και την πραγματικότητα, μέσω της σημειολογικής αναφοράς σε όρους και έννοιες...


Έτσι λοιπόν η καθοριστική για την κοινωνική πραγματικότητα ουσία εκτρέπεται, αντικαθιστάμενη από έννοιες που παραπέμπουν σε πιο ηπίους χαρακτηρισμούς, σε μια προσπάθεια  απόκρυψης της σοβαρότητας και κρισιμότητάς της.

Συγκεκριμένα, στην αρμόδια επιτροπή της βουλής πυροδοτήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να καταλήξει σε φραστικό επεισόδιο, μεταξύ των βουλευτών, με αφορμή την συνεχή επανάληψη του όρου «λαθρομετανάστης» από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτη Χαρέλα.

Η εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής για τα δικαιώματα του ανθρώπου κυρία Αγγελική Αργυροπούλου,  αντέδρασε στον χαρακτηρισμό «λαθρομετανάστης» των τριτοκοσμικών εισβολέων, που επέφερε την λεκτική αντιπαράθεση.



Σημειωτέον η επιτροπή είχε συγκληθεί προκειμένου  να κατατεθούν απόψεις όσον αφορά το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας και όπως ήταν πάλι επόμενο οι «ελευθεριακοί δημοκράτες», αυτοί που υπεραμύνονται καθετί που στρέφεται εναντίον του συμφέροντος της Πατρίδας και της προόδου του Λαού μας, αντί να ασχοληθούν με τα φλέγοντα προβλήματα της καθημερινής και ανεξέλεγκτης εισβολής των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας, από τα σχεδόν αφύλακτα σύνορα, δημιούργησαν ένταση ως το πως θα χαρακτηρίζονται, αυτοί που τα τελευταία χρόνια δολοφονούν, βασανίζουν, ληστεύουν, βιάζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό.

Λες και αν τους χαρακτηρίζουμε από τούδε και στο εξής παράνομους μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες, θα δικαιωθεί ο Μανώλης Καντάρης, ο Θανάσης Λαζανάς, η Μυρτώ που ακόμη παραμένει ανήμπορη και πόσοι άλλοι ακόμη Έλληνες που βρήκαν τον θάνατο, ή βασανίστηκαν άγρια και σαδιστικά από τους καημένους και ανήμπορους μετανάστες.

Αντί να συζητηθούν θέματα ουσίας, ως το πώς θα εξοπλιστεί και θα οργανωθεί καλύτερα η συνοριακή Αστυνομία, με πλέον σύγχρονο οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μηχανισμούς νυκτερινής παρατήρησης και σκοπεύσεως, έτσι ώστε να μην αποτελεί σε περίπτωση εμπλοκής, το θύμα του κάθε έως τα δόντια ένοπλου δουλέμπορου, τα μέλη της επιτροπής αναλώθηκαν στο πως θα χαρακτηρίζονται αυτοί που καθημερινά διαβαίνουν ανενόχλητοι τα σύνορά μας.

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι το πλήθος των Ελλήνων πολιτικών, καθώς και των διαφόρων επιτροπών που λειτουργούν όχι για λόγους ουσίας, αλλά για το θεαθήναι, γυρίζουνε ευθέως και αναίσχυντα την πλάτη (για να μην αναφερθούμε παρακάτω) στην επίλυση των τόσο κρισίμων και σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη πλέον λαθρομετανάστευση.

Αντικειμενικός τους σκοπός είναι να αμβλύνουν τις εντυπώσεις, ξεκινώντας από όρους και χαρακτηρισμούς, προλειαίνοντας έτσι το έδαφος για την αποδοχή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και της εισβολής των λαθρομεταναστών.

Δικαίως λοιπόν ο Συναγωνιστής και βουλευτής του Κινήματός μας, Μιχάλης Αρβανίτης αντέδρασε, διαπιστώνοντας, ότι το Ελληνικό αίμα που μέχρι σήμερα έχει χυθεί από τα αδίστακτα χέρια των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών και φυσικά θα συνεχίσει να χύνεται λόγω της ανικανότητας και της αδιαφορίας της Πολιτείας, δεν τιμάται και δεν μνημονεύεται, ουσιαστικά μέτρα δεν λαμβάνονται για τον επιπλέον εξοπλισμό, την αρτιότερη εκπαίδευση και την αποτελεσματικότητα των Συνοριακών Φρουρών και το μείζον θέμα είναι πως θα χαρακτηρίζονται οι λαθραίοι εισβολείς.

Το Εθνικιστικό Κίνημα έχοντας πολλές φορές καταγγείλει το γιγάντιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την πλημμελή συμπεριφορά και την ολιγωρία που επιδεικνύουν οι δήθεν αρμόδιοι φορείς για ουσιαστική λύση, επισημαίνοντας ότι τα διεθνή σχέδια για τον αφανισμό της Φυλής μας μέσω της αθρόας εισβολής των λαθρομεταναστών και του πολιτισμικού στραγγαλισμού μας, δεν θα πετύχουν.

Τελειώνοντας επισημαίνουμε σε όλους αυτούς τους ανευθυνοϋπεύθυνους που εξαντλούν την διαλεκτική τους πάνω στον χαρακτηρισμό και όχι στην τραγική ουσία, ότι πολύ σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα τους ανταποδώσει την ολιγωρία και την εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύουν, μέσω της εκλογικής του ετυμηγορίας.
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]