Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Νταλίκα "σάρωσε" 40 αυτοκίνητα σε πρωτοφανή καραμπόλα στην Εγνατία !!!

| No comment
Καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη στο ύψος της Μέσης.


Πληροφορίες για τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.  Πραγματική μάχη δίνουν αυτήν την στιγμή, οι πυροσβέστες που έχουν φτάσει στην Εγνατία Οδό καθώς στο σημείο της τεράστιας καραμπόλας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Τα νέα που μας έρχονται δυστυχώς δεν είναι καλά καθώς υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Ακόμα και οι πιο έμπειροι αξιωματικοί της τροχαίας, δηλώνουν σοκαρισμένοι από το συγκεκριμένο συμβάν...
Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα. Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για τυχόν τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός νταλίκας δεν αντιλήφθηκε ότι τα αυτοκίνητα μπροστά του ήταν σταματημένα, δεν φρέναρε και πήρε σβάρνα ότι βρήκε στο διάβα του. 
Πυκνοί καπνοί είναι ορατοί μέχρι τη Βέροια ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αστυνομία και δυστυχώς ασθενοφόρα. Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση, όμως οι πρώτες εικόνες δεν είναι καλές...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]