ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μερικές απ' τις βιλάρες του Jacob Rothschild στην Ελλάδα

Ο Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild αγόρασε την δεκαετία του 1970 μιά έκταση στα βόρεια του νησιού της Κέρκυρας με θέα τις ακτές της Αλβανίας σαν ένδειξη αγάπης προς την μητέρα του Barbara Judith Rothschild née Hutchinson η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα του Nathaniel Mayer Victor Rothschild, 3rd Baron Rothschild και η οποία παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο...
τον Rex Warner και σε τρίτο γάμο το 1961 τον γνωστό ζωγράφο
όπως γράφει
“[It was] bought as a token of love by my father Jacob for his mother Barbara while she was living in Athens with her husband, the distinguished painter and Greek National Treasure, Nicolas Hadjikyriakos-Ghika,”
στο βιβλίο της η
Απολαύστε και σείς μια και δεν είσαστε της δυναστείας Ρότσιλντ μερικές απόψεις της βίλλας.
The villa on Corfu owned by the Rothschilds

Butter beans and bacon with quaffing wine … inside Corfu’s Chateau Rothschild

Από την βίλλα οι Ρότσιλντ βλέπανε τα παράλια της Αλβανίας σαν θέα.Ετσι λοιπόν αποφάσισαν να αναπτύξουν και την Αλβανία.
Πήραν υπό την κηδεμονία τους -ο ΟΗΕ ήδη την είχε καταχωρίσει ως μνημείο- την αρχαία ελληνική πόλη
ΒΟΥΘΡΩΤΟΝ (Butrint στα Αλβανικά)
που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο την βίλλα τους μέσω του Ιδρύματος Butrint
Ομως το πράγμα δεν σταματάει εδώ.
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο βαρόνος Ρότσιλντ, το Μεγανήσι και το διεθνές τζετ σετ

Ενας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη ο Τζέικομπ, 4ος βαρόνος Ρόθτσιλντ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεκινήσει μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Πρόεδρος του εισηγμένου στο Λονδίνο Rothschild Investment Trust, με κεφάλαια που ξεπερνούν τα 2 δισ. Ευρώ, σχεδιάζει σε έναν από τους ελληνικούς επίγειους παραδείσους, το Μεγανήσι ένα υπερπολυτελές συγκρότημα με βίλες και ξενοδοχεία. Το 2005 αγόρασε στα νοτιοδυτικά του νησιού, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, μια έκταση που ανέρχεται σε 2.662 στρέμματα και εκεί σκοπεύει να κατασκευάσει 14 υπερπολυτελείς επαύλεις 1.000 τ.μ. με περιβάλλοντα χώρο 100 στρεμμάτων η κάθε μία που υπολογίζεται ότι θα πουληθούν έναντι 360 εκατομμυρίων ευρώ.
Οπως λέγεται ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν τις βίλες δεκάδες διάσημοι αστέρες του τζετ σετ, μεταξύ των οποίων ο πρίγηπας Κάρολος, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η Νικόλ Κίντμαν. Οι βίλες θα χτιστούν από πέτρα και σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα έχουν την υπογραφή του Σαντιάγο Καλατράβα και άλλων γνωστών αρχιτεκτόνων.
Εκτός όμως από τις επαύλεις θα δημιουργηθούν και άλλες εγκαταστάσεις. Θα ανεγερθούν ακόμη δύο ξενοδοχεία που θα διαθέτει μόνο σουίτες, δύο μαρίνες, ελικοδρόμιο, αλλά και μια φάρμα που θα έχει έκταση 150 στρέμματα. Γύρω από τη μία μαρίνα θα φτιαχτούν μεζονέτες που θα πωλούνται ή θα νοικιάζονται σε φίλους των ανθρώπων που θα μένουν σε κάποια από τις τεράστιες βίλες. Στη φάρμα θα υπάρχουν οικολογικά προϊόντα, όπως κρέας, γάλα και αβγά.
Ακόμη, ο Ρόθτσιλντ έχει αγοράσει ένα μικρό κοντινό νησί έκτασης 800 στρεμμάτων όπου, όπως αναφέρεται σήμερα στο “Πρώτο Θέμα” σχεδιάζεται η δημιουργία γηπέδου γκολφ με 9 τρύπες και η κατασκευή ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος με υπερσύγχρονο κέντρο θαλασσοθεραπείας, ενώ θα υπάρχει και ένα διαχειριστικό κέντρο που θα αναλάβει τη συντήρηση, αλλά και την ασφάλεια όλων των κτιρίων, είτε αυτά έχουν νοικιαστεί είτε πουληθεί.
Τριάντα άτομα θα είναι το μόνιμο προσωπικό, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο αριθμός των εργαζομένων θα αυξάνεται κατά πολύ. Ηδη, στο Μεγανήσι, συνεχίζεται παρά τις αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων η κατασκευή του δρόμου πρόσβασης στην περιοχή της επένδυσης, προκειμένου όταν ολοκληρωθεί να αρχίσει το χτίσιμο των εγκαταστάσεων.

Ο Τάφος του Ρότσιλντ

Τι ωραία! Τι καλά!
Αγόρασε ο Ρότσιλντ το Μεγανήσι, χαρά μεγάλη στα κανάλια, χαρά μεγάλη και για τους Λευκαδίους που θα δουν τουριστική ανάπτυξη στον τόπο τους.
Κούνια που τους κούναγε!
Είναι δυνατόν να δούνε έστω και ένα ευρώ από τους Ρότσιλντ; Μαντρωμένους θα τους έχει τους επισκέπτες του ο κροίσος, αυτό βέβαια ισχύει γενικότερα με τον τουρισμό, με τον οποίον τόσο χαιρόμαστε. Τα μεγάλα συγκροτήματα που δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, είναι ξένων συμφερόντων και μέσα στα ξενοδοχεία πουλάνε μέχρι και τσιγάρα, καπότες, τρόφιμα. Δραχμή δεν αφήνουν στην Ελλάδα πολλοί από τους τουρίστες. Έρχονται, μαντρώνονται μέσα στα συγκροτήματα και φεύγουν.
Η περίπτωση του Μεγανησίου όμως είναι λίγο διαφορετική. 3000 στρέμματα κατέχει ο Ρότσιλντ στο Μεγανήσι, τα καλύτερα του νησιού. Θα χτίσει τεράστια συγκροτήματα και τα βγάζει χρήμα με την σέσουλα από τους επισκέπτες του, οι οποίοι θα αφήνουν και μερικά ψιλά στους ντόπιους, τους οποίους και θα βλέπουν ως ατραξιόν, ως ιθαγενείς, έτσι για να έχουν να χαίρονται. Ακόμη και το γάλα, το βούτυρο, τα αυγά από την φάρμα του Ρότσιλντ θα είναι. Οι Έλληνες το πολύ πολύ να είναι σταβλήτες ή να μαζεύουν τα ωβά του ορνιθώνος του Ρότσιλντ.
Χαρείτε Έλληνες για την τουριστική ανάπτυξη, όμως η αλήθεια είναι ότι εμείς βγάζουμε τα ψίχουλα και άλλοι βγάζουν τους θησαυρούς.
Η νήσος βέβαια δεν είναι τυχαία, είναι η αρχαία
Τάφιος
Τάφος, η νήσος του υιού του Ποσειδώνος, σιγά μην αγόραζε τυχαία έκταση ο τοκογλύφος. Ποιος ξέρει τι έχει κατά νου σχετικά με την μυθολογία της νήσου.
Ίσως κάποτε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε στην Ελλάδα το τί θεωρούμε ανάπτυξη. Εάν το να γίνουμε πόρνες και να εισπράττουμε τα γαμ…σιάτικα σημαίνει ανάπτυξη, συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.

ENTER THE ROTHSCHILDS

antipliroforisi.blogspot.gr

Ας θυμηθούμε όμως και κάτι άλλο:

Σοκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild
 
ΦΩΤΟ Παναγιώτης Ἀποστόλου: Πάνω φαίνεται ἡ βίλα τῶν Ρόθτσιλντ καί στίς δύο φωτό κάτω οἱ παρακείμενες περιοχές πρός πώληση, ἀκριβῶς δίπλα!!!
ΦΩΤΟ Παναγιώτης Ἀποστόλου: Πάνω φαίνεται ἡ βίλα τῶν Ρόθτσιλντ καί στίς δύο φωτό κάτω οἱ παρακείμενες περιοχές πρός πώληση, ἀκριβῶς δίπλα!!!
Η τρικομματική – μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, έχει αποφασίσει να εκποιήσει έναντι πινακίου φακής, τη δημόσια ακίνητη περιουσία στους τροικανούς. Μια δημόσια περιουσία, η οποία από την ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων μετά τη μεταπολίτευση, δεν είχε αξιοποιήσει το Ελληνικό Δημόσιο. 
Η κυβέρνηση Σαμαρά, λοιπόν, αποφάσισε με συνοπτικές 77 ρυθμίσεις-διαδικασίες, να προωθήσει άρσεις περιορισμών για όλες τις αποκρατικοποιήσεις. 
Έτσι, μεταξύ των άλλων, καταργείται το ελάχιστο ποσοστό που έπρεπε να διατηρεί το Δημόσιο και το οποίο κυμαινόταν γύρω στο51%, όπως επίσης, καταργείται το άρθρο 11 του νόμου 3136/2008, το οποίο προέβλεπε ότι για τις εταιρείες στρατηγικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με Εθνικά δίκτυα υποδομών για να αποκτήσει ιδιώτης ποσοστό άνω του 20% έπρεπε να δώσει την έγκρισή της η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων. 
Έχει δε, ήδη ανακοινωθεί η έναρξη διαγωνισμού για την εκποίηση του Ερημίτη στην Κασσιόπη, που συμπεριλαμβάνεται στα υπό πώληση φιλέτα
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ξεκινά ο διεθνής διαγωνισμός για την «αξιοποίηση» οικοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή Κασσιόπη της Κέρκυρας. Όπως, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Ταμείου: 
«Ο διεθνής διαγωνισμός προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησης του ακινήτου μέσω διάθεσης του δικαιώματος επιφανείας, που μπορεί να εκτείνεται χρονικά μέχρι τα εκατό έτη». 
Η περιοχή Ερημίτης Κασσιόπης είναι μια παραθαλάσσια δασική έκταση 500 περίπου στρεμμάτων, στα βόρειο-ανατολικά παράλια της Κέρκυρας και σε απόσταση μόλις 38 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και δεν υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο. Έχει πάρα πολλές και ωραίες μικρές παραλίες με βότσαλα και άμμο. 
Είναι μια παρθένα περιοχή. Στο κέντρο της υπό πώλησης έκτασης, βρίσκεται η μεγαλύτερη παραλία με βότσαλα και φανταστικά νερά. Προσεγγίζουν μόνο καραβάκια. 
Όμως, το εκπληκτικό είναι πως 10 μέτρα από την ακτή, υπάρχει συστάδα βούρλων και ακριβώς μετά μια μικρή λίμνη, πραγματικός υδροβιότοπος. 
Αυτός, όπως παρουσιάζεται στις συνημμένες φωτογραφίες, είναι, λοιπόν, ο παράδεισος που σκέπτονται να εκποιήσουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τους τροικανούς «αφεντάδες τους» και να αποδείξουν για άλλη μια φορά την ανικανότητα αυτού του υδροκέφαλου κράτους να διαχειριστεί σωστά την περιουσία του. 
Στην παρακάτω φωτογραφία, φαίνεται το αρχοντικό του Ρόθτσιλντ, που είναι εκτός της προς εκποίηση περιοχής.

Σόκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild2

Στην δεύτερη και τρίτη φωτογραφία φαίνεται η λιμνούλα – υδροβιότοπος. Σόκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild4

Στήν τέταρτη καί πέμπτη, φαίνεται ἡ καταπληκτική παρθένα παραλία, 10 μέτρα ἀπό τη λίμνη.
Σόκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild4
Σόκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild5
Σόκ στήν Κέρκυρα. Ἐκποιοῦν δημόσια ὑπηρεσία δίπλα στό σπίτι τῶν Rothschild6
filonoi.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]