Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

«Ζωή και κότα» πέρασαν επί δυο μήνες οι τρεις νεαροί Αλβανοί που γλεντοκοπούσαν στα σπίτια των χωριών της Θεσπρωτίας, τα οποία παραβίαζαν το ένα μετά το άλλο! Στις δέκα διαρρήξεις που είχαν εξιχνιαστεί μετά την αυτόφωρη σύλληψή τους στις 24 Ιανουαρίου, προστέθηκαν άλλες τρεις με το απαραίτητο φαγοπότι...

Οι δύο 24χρονοι και ο 19χρονος συνεργός τους είχαν κλέψει μία κυνηγετική καραμπίνα από ένα σπίτι που διέρρηξαν στην κοινότητα Νεράιδα και χρυσά κοσμήματα από άλλα δυο στο Παγκράτι Θεσπρωτίας. Οι νεαροί κακοποιοί επέλεγαν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό ή σε άλλες περιοχές της χώρας και έκλεβαν κυρίως μετρητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν στην Αλβανία!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν δίσταζαν όχι απλώς να καταναλώνουν τρόφιμα και ποτά στα σπίτια, αλλά και να... διανυκτερεύουν μέσα σ’ αυτά! Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω στον Ξηρόλοφο, όπου είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παραμυθιάς συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
stoxos.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]