Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Είμαστε η φωνή του απλού Ελληνα πολίτη !!"

| No comment



Πολιτικές εκπομπές χωρίς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, δελτία ειδήσεων που προσπαθούν να εξαφανίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Για ποια δημοκρατία μιλάμε τελικά;


Μιλάμε για την «δημοκρατία» των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της εθνικής προδοσίας. Εδώ και 20 χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής. Όσο περισσότερο μας πολεμούν καναλάρχες και εργολάβοι, Μπόμπολας και σία, τόσο πιο φανατικά μας υποστηρίζει ο αδικημένος και προδομένος ελληνικός λαός. 

Τι πιστεύεις ότι τρέμουν στην πραγματικότητα στην Χρυσή Αυγή ; 

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας, που για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς. Μπήκαμε στη βουλή και είπαμε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους. Αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα της διεφθαρμένης εξουσίας τους. Γίναμε η φωνή του απλού Έλληνα ενάντια σε ένα σύστημα που προδίδει την Πατρίδα.

Πώς βλέπεις τις καινούριες πολιτικές δυνάμεις του τόπου; Αναφέρομαι στο κόμμα του ΓΑΠ και στο Ποτάμι. 

Τα κόμματα αυτά παρουσιάζονται ως «νέα», αλλά έχουν δημιουργηθεί από... μπάζα, από άχρηστα υλικά ενός διεφθαρμένου συστήματος. Ο ΓΑΠ είναι ο πατέρας του μνημονίου και ο Θεοδωράκης είναι εκλεκτό τέκνο του Μπόμπολα και της διαπλοκής. Θα υποστούν και οι δύο εκλογική πανωλεθρία και θα κοιτούν με τα... κυάλια τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει μια οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αν είναι πραγματικά για το καλό του Έθνους; 

Η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βουλή ότι θα στηρίξει οποιοδήποτε νομοθέτημα υπερασπίζεται το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού. Δυστυχώς ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει με τους ξένους τοκογλύφους το νέο μνημόνιο, με τη μορφή της περίφημης ECCL γραμμής. 

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν την Χρυσή Αυγή να παίρνει την εντολή ως τρίτο κόμμα. Σε μια τέτοια περίπτωση πως θα αντιδράσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος; 

Ο Αρχηγός μας θα πάει το προεδρικό μέγαρο με χειροπέδες, περικυκλωμένος από πάνοπλους κουκουλοφόρους της αστυνομίας. Θα εκφράσει με τον τρόπο αυτό την ψυχή της Ελλάδος, που παραμένει σκλαβωμένη από ξένους δυνάστες, όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Την ημέρα εκείνη η Χρυσή Αυγή θα γράφει την νεότερη πολιτική Ιστορία της χώρας. 

100.000 νέα παιδιά δεν θα έχουν τελικά δικαίωμα ψήφου. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο; 

Η νέα γενιά Ελλήνων στηρίζει φανατικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο, γι' αυτό και απαγόρευσαν στους 18ρηδες να ψηφίσουν. Ό,τι και να κάνουν όμως οι υπάλληλοι της Μέρκελ, το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές, γιατί ο δίκαιος Αγώνας μας στηρίζεται στην μαχόμενη ελληνική νεολαία, το πιο υγιές και δυναμιό κύτταρο αυτού του Έθνους. 

Καταγγελία του μνημονίου ή διαπραγμάτευση; Ποια είναι η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου και γιατί; 

Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση. Λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Κυβέρνηση εθνική για τους Έλληνες πολίτες και όχι για τα κέρδη των τοκογλύφων. 

Γιατί πιστεύεις ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσφέρει στον τόπο; 

Γιατί ο Σύριζα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον μέγα λαοπλάνο και πολιτικό απατεώνα της δεκαετίας του '80 Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στο βουλή είχα προτείνει να μετονομαστεί ο Σύριζα σε ΠΑΣΟΚ (ΠΑκιστανικό Σοσιαληστικό Κίνημα) για να εκφράσει τους πακιστανούς και τους ληστο-πασοκτζήδες που συρρέουν στις τάξεις του. 

Θα έχει και η Νέα Δημοκρατία την κατάληξη του Πασοκ αργά η γρήγορα ; H' πιστεύεις ότι η Δεξιά θα αντέξει ; 

Δεν υπάρχει πλέον Δεξιά και Αριστερά στην Ελλάδα, παρά μόνο υπηρέτες ξένων και εγχώριων οικονομικών συμφερόντων με διαφορετικές ταμπέλες. Αμέσως μετά τις εκλογές, που η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα καταπέσει σαν χάρτινος πύργος, το κόμμα μας θα απορροφήσει όλα τα υγιή στοιχεία που παραμένουν εγκλωβισμένα στο προδοτικό μόρφωμα της Συγγρού. 

H Χρυσή Αυγή έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλους του τομείς ; Ή είναι απλά μια δύναμη αντίδρασης;

Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο υγιής δύναμη αντίδρασης ενάντια στην κλεπτοκρατία και την ξενοκρατία. Παράλληλα διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο και ρηξικέλευθο πρόγραμμα για διέξοδο από την κρίση και για την εθνική μας αποκατάσταση. Σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net όπου παρατίθεται το πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να στείλεις σε αυτούς που ανήκουν στους αναποφάσιστους ; 

Δεν υπάρχουν διλήμματα μπροστά στην Αλήθεια. Λευτεριά στην Πατρίδα, ψήφο στην Χρυσή Αυγή 

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]