Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

“Στόχος”: Μοίρασε πόνο και ψυχοφάρμακα η Χρυσή Αυγή με την εκδήλωση για τα Ίμια!


Παρά το γεγονός ότι λυτοί και δεμένοι ενήργησαν με τρόπο άψογο για να αποτρέψουν την επιτυχία και την μαζική προσέλευση των Ελλήνων στην φετινή συγκέντρωση για τα Ίμια, αλλά κυρίως μετά την τετράμηνη κλιμάκωση της επικοινωνιακής εκστρατείας ολόκληρου του  σύμπαντος, εναντίων των εθνικιστών…
άλλη μια δύσκολη νύχτα δημιούργησε για το καθεστώς η αταλάντευτη στάση του κόμματος εκείνου του Έθνους μας που έχει μπει στην πρώτη γραμμή για την απελευθέρωση και την απαλλαγή της πατρίδας από την μεταπολίτευση και ότι κακό συνεπάγεται αυτή και την ακολουθεί.
Χωρίς τα νούμερα να έχουν καμία απολύτως σημασία αφού με την παρουσία τους οι δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές και οι Ελληνόψυχοι δημιούργησαν και φέτος μια πανέμορφη ζωντανή και ελπιδοφόρα εικόνα που κανένας άλλος πολιτικός μηχανισμός ότι τεχνάσματα και να χρησιμοποιήσει δεν μπορεί να καταφέρει. Ας ήταν και 50 ας ήταν και 30 χιλιάδες Έλληνες ανυπότακτοι, ήταν τόσοι όμως όσοι δεν μπορεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μαζέψει και για κανένα λόγο οποιοσδήποτε άλλος.
Και αυτό είναι που τους τσιτώνει ακόμη περισσότερο, που θα τους οδηγήσει σε νέα λάθη, νέους παραλογισμούς ίσως και σε νέες προφυλακίσεις, σε μια κατάσταση συνεχιζόμενου πανικού, που τους θολώνει τα μυαλά τόσο, ώστε να μην μπορούν να αντιληφθούν και να κατανοήσουν στοιχειώδη αξιώματα της επικοινωνίας. Και να νιώσουν τα νοήματα λέξεων που έχουν τρυπώσει και αναλυθεί στα μυαλά του κόσμου που δεν λυγίζει, όπως Πίστη,  Αγώνας, θέληση, που ενισχύονται από την οργή την αγανάκτηση την απελπισία που έχει σπείρει στην Πατρίδα και το Έθνος ο μεταπολιτευτικός συρφετός.
Και τους είπαν και τους λένε: Δεν μπορείτε να το σταματήσετε το ποτάμι! Και όχι μόνο γιατί δεν γνωρίζετε ποιος είναι "ο ενδεδειγμένος" και αποτελεσματικός τρόπος αλλά και γιατί δεν έχετε επιχειρήματα και λόγο να δικαιολογήσετε πλέον γιατί το ποτάμι πρέπει να σταματήσει. Γιατί το ποτάμι πρέπει να σταματήσει αφήνοντας για άλλη μια φορά τον τόπο έρμαιο στους απογόνους συμμοριτών που έρχονται με την δική σας φροντίδα και ανοχή και που δεν κάνατε ποτέ τίποτα ουσιαστικό για να μας ανακάμψετε, αλλά αντίθετα να είστε πανέτοιμοι ακόμα και για να συνεργαστείτε μαζί τους.
Οπωσδήποτε εκφράζουμε τον θαυμασμό μας και την ικανοποίηση μας για τις αντοχές όλων αυτών των Ελλήνων που μοιράζουν ΠΟΝΟ και ψυχοφάρμακα στους σχεδιαστές και τους εκτελεστές του σχεδίου εναντίων τους, τόσα πολλά μάλιστα που δεν μας φαινόταν καθόλου περίεργο- με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας και έχουν ακούσει τα αυτιά μας,  να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή ότι τα παίρνει από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Αλλά να μην τους βάζουμε ιδέες ούτε για πλάκα αφού είναι ικανοί να διατάξουν έρευνα ακόμα και για αυτό και του χρόνου εκεί!
Εφημερίδα Στόχος 06/02/14

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]