Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ

| No comment
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει εδώ και δύο χρόνια την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας της, η ανεργία των Ελλήνων και των Ελληνίδων έχει ανέβει στα ύψη, η κίνηση στην αγορά έχει μηδενισθεί, η οικοδομή (που κινεί όλη την οικονομική δραστηριότητα) έχει νεκρώσει, η εγκληματικότητα (οφειλόμενη κατά κύριο λόγο στην παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών) έχει ανέβει στα ύψη κ.τ.λ. και την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση του Μνημονίου προσκαλεί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα για να… εργασθούν!!! 

Απίστευτο κι όμως… πασοκικό! Mιλώντας, λοιπόν,  στη διακομματική επιτροπή του κοινοβουλίου για τη μελέτη του μεταναστευτικού ζητήματος ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, είπε επί λέξει:  «…προβληματιζόμαστε θετικά προς την κατεύθυνση σύνδεσης της εργασίας με την προσωρινή παραμονή όσων μεταναστών βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης».

Πάρτον στο γάμο σου να σου πει… και του χρόνου. Ο κ. Κουτρουμάνης, ζήτησε επίσης «να σταματήσει η υποκρισία με τις επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών», οι οποίοι «θα πρέπει μετά την ταυτοποίησή τους από την αστυνομία, να μπαίνουν σε καθεστώς μη απομάκρυνσης που θα έχει προσωρινό χαρακτήρα».  Στις ενστάσεις βουλευτών, ο Κουτρουμάνης απάντησε ότι το υπουργείο πρέπει να προχωρήσει και στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος όπου θα προβλέπει τη δυνατότητα να εργαστούν όσοι μετανάστες βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης από τη χώρα, καθώς αυτή η κατηγορία αλλοδαπών «θα στραφούν στην εγκληματικότητα για να ζήσουν» και προανήγγειλε την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα μειώνονται σε 120, από 200 που είναι σήμερα, τα απαιτούμενα ένσημα για την άδεια παραμονής των αλλοδαπών!

Κοινώς η λογική ακολουθία είναι: έλα παράνομα, εγκλημάτισε και θα μπεις στο καθεστώς μη απομάκρυνσης, το οποίο οδηγεί στην εύρεση εργασίας. Τι ΟΑΕΔ και πράσινα άλογα… Οι χιλιάδες νέοι Έλληνες άνεργοι μάλλον θα αρχίσουν να βλέπουν ως συμφέρουσα την ιδέα να “απωλέσουν” την αστυνομική τους ταυτότητα και να βαφτούν με “φούμο”. Πιο “άρτια” λειτουργία εύρεσης εργασίας πραγματικά δεν ξανάγινε. Οι παρακάτω εικόνες αρχίζουν και γίνονται πλέον πιο κατανοητές, αν υποθέσουμε ότι ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας ήταν ενημερωμένος για την πολιτική που θα ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ.



xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]