Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ "ΒΕΡΑ": Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος που διεξάγει τον προεκλογικό του Αγώνα από τις φυλακές Κορυδαλλού, παραμένοντας εδώ και ένα χρόνο πολιτικός όμηρος της Χούντας Σαμαρά, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βέρα".
Αρχικά, εξέφρασε την πεποίθησή του πώς δεν θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής, αφού το σαθρό κατηγορητήριο και οι πολιτικοί και επίορκοι δικαστικοί που το έστησαν, έχουν αποκαλυφθεί στο Πανελλήνιο.
Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στις εκλογές της 25ης Ιανοαυρίου και αμέσως μετά θα απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων και την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών.
Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, τονίζοντας πως η προσπάθεια του Σαμαρά να τρομοκρατήσει τον ελληνικό Λαό θα πέσει στο κενό.

 

-->
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος δήλωσε πως η θέση της Χρυσής Αυγής είναι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων και κατά των τοκογλύφων και πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα έχουν μόνιμη και συνεχώς αυξανόμενη εκπροσώπηση στην Βουλή των Ελλήνων και το Ευρωκοινοβούλιο.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]