Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

| No comment


Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρος»

Πριν καλά καλά ορκιστεί  νέα κυβέρνηση και μία από τις πρώτες προτεραιότητές της αποτελεί (τι άλλο;) η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο είπε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά  μεταναστών».



Η «εξέλιξη» λοιπόν του νόμου Ραγκούση του 2009, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της κοινωνικής πολιτικής που πρόκειται να εφαρμόσει αυτή η κυβέρνηση προκειμένου να θρυμματίσει τον εθνικό κορμό και φυσικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει.

Και καλά με τα παιδιά. Τα παιδιά όμως αυτά έχουν και γονείς. Με τους γονείς τους τι θα γίνει; Ρητορική η ερώτηση.

Κύριοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζουμε να δείτε και να αντιληφθείτε το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττεται αυτή τη στιγμή σε βάρος του Έθνους, της Πατρίδας και της Πίστης.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι μετέχοντες στην κυβέρνηση «πατριώτες» ΑΝ.ΕΛ. σε μια τέτοια απόφαση. Θα αντιδράσουν ή θα συμπεριφερθούν σαν οπορτουνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συμμετοχή στην κυβέρνηση; Επίσης ρητορική η ερώτηση. Το πιθανότερο θα είναι να προβούν σε θεατρινισμούς και «διαφωνίες», στο τέλος όμως το εν λόγω νομοσχέδιο θα περάσει άνετα και ούτε γάτα-ούτε ζημιά.

Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αποφάσισε να εκλέξει μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς εκφράσει επικίνδυνες θέσεις για διάφορα θέματα, όπως για την ανάπτυξη, για την επαναφορά του ασύλου παρανομίας στα πανεπιστήμια και φυσικά για τα ανοικτά σύνορα σε κάθε παράνομο μετανάστη (sic).

Μετά τους ψηφοφόρους του ανεκδιήγητου Γιωργάκη που κατέστρεψε ετούτο τον τόπο, έρχονται σήμερα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και συναινούν (χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνονται) στην χειροτέρευση της καθημερινότητας όλων μας και στον κίνδυνο απώλειας της ελευθερίας μας με τις όποιες συνέπειες.

Ο Θεός της Ελλάδας ας βάλει το χέρι του.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]