Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...ΚΡΙΜΑ!!

| 10 Comments
Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα.
Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους.
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των.
Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν,
μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας.
Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,
και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.


Για όσους έχουν στρατευθεί αυτός, ο όρκος θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή γιατί απο τη στιγμή που τον έδωσαν, η αγάπη και η πίστη στο έθνος και την πατρίδα υπογράφονται και επίσημα.
Όταν όμως το σύνταγμα που ορκιστήκαμε να προστατεύουμε καταπατάται καθημερινά απο το ίδιο το ανθελληνικό κράτος εις βάρος του Ελληνικού λαού και η πατρίδα μας πωλείται σαν πόρνη στους Γερμανούς φίλους μας, με πρόφαση το χρέος που κάποιοι ευφήυραν για να καταστήσουν τους Έλληνες σκλάβους εφαρμόζοντας μια νέα κατοχή που παρόμοιά της δεν έχουμε βιώσει ποτέ, το να επικαλεστούμε το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος που στις παραγράφους 2,3,4 ορίζει τα κάτωθι:

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία....είναι μονόδρομος

Με θλίψη παρατηρούμε οτι μπροστά στο ''θόρυβο'' που έκανε το θέμα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, σύσσωμοι οι σύνδεσμοι εφέδρων ''άδειασαν'' με τον τρόπο τους αυτήν την προσπάθεια. Πανικόβλητοι, μίζεροι, αστείοι... Για να φανούν σωστοί, υποτακτικοί, αρεστοί... Σε ποιόν άραγε; Ακούσαμε τις δηλώσεις του προέδρου της ΛΕΦΕΔ κυρίου Σιδηρόπουλου ο οποίος εν ολίγοις μας ενημέρωσε οτι σε περίπτωση πολέμου, εαν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου και οι Έλληνες βρεθούν σε κατάσταση άμυνας απέναντι σε στρατιές λαθρομεταναστών θα θεωρούνται εχθροί της πατρίδας καθώς επίσης οτι η Ελληνική Αστυνομία -που ήδη μετρά δεκάδες θύματα απο ένοπλους μετανάστες αλλά και απο εγχώριους συνεργάτες τους και αδυνατεί να προβεί στη σύλληψή τους- θα το επιτύχει τότε μέσα στο απόλυτο χάος... Είναι τραγικό λοιπόν που ενώ ο λαός μας μαστίζεται απο τέτοιου είδους πρακτικές, συσπειρωμένοι οι έφεδροι να υποχωρούν φοβισμένοι και να μην βάζουν προτεραιότητα τον συμπολίτη τους και εν τέλει την ίδια την οικογένειά τους...


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ - HELLENICPRIDE.GRrecent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]