Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ;

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος

Όπως όλοι ξέρουν, οι κυριακάτικες εφημερίδες βρίσκονται στους πάγκους από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου. Άρα, τα άρθρα που περιέχουν γράφονται –το αργότερο- το μεσημέρι του Σαββάτου…



Έγραφε, λοιπόν, στο κύριο άρθρο του κυριακάτικου Βήματος, υπό τον τίτλο «Τα στοιχήματα του κ. Τσίπρα», ο μέγας ολιγάρχης Ψυχάρης:

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να αποδειχθεί και ιδιαιτέρως τυχερός. Μία απροσδόκητη αλλαγή συμπεριφοράς της Ουάσιγκτον ίσως είναι ο από μηχανής θεός, που σώζοι την Ελλάδα.

«Για πρώτη φορά αμερικανός πρόεδρος τηλεφωνεί αμέσως σε νεοεκλεγέντα έλληνα πρωθυπουργό» έλεγε ένας από τους σοβαρότερους επιζώντες πρώην υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδος».

Και ω του θαύματος! Το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή ένα 24ωρο και πλέον από την ώρα που έγραψε το άρθρο του ο Ψυχάρης, ήρθε η αμερικανική παρέμβαση που άλλαξε άρδην όσα ξέραμε μέχρι τότε!  

Κι εδώ προκύπτει βεβαίως το εξής ερώτημα: μάγος ήταν ο Ψυχάρης ή μήπως καλά πληροφορημένος; Προφανώς το δεύτερο! Διότι, η αμερικάνικη παρέμβαση υπέρ των αμερικανοκομμουνιστών και των συνοδοιπόρων τους, ήταν κανονισμένη από πριν να σκάσει το βράδυ της Κυριακής! Καθότι, η Ελλάδα των Τσιπροκαμμεναραίων, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Λευκό Οίκο και πιστό σκυλί των παγκόσμιων υπερατλαντικών αφεντικών!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]