Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κλείνει η φυλλάδα του “Έθνους” - Ο “δημοκράτης” Μπόμπολας ετοιμάζει απολύσεις ! !

| No comment


Γνωστός ο ρόλος της φυλλάδας του Μπόμπολα στον πόλεμο λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το «Έθνος», του συγκεκριμένου μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεκδότη, με λύσσα συμμετείχε στη σκευωρία εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας με κάθε είδους δημοσίευμα. Όταν, μάλιστα, το «Ποτάμι», με την τόση αβάντα από τα συστημικά ΜΜΕ, τρώει στο τέλος τη σκόνη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καταλαβαίνουμε απόλυτα τον εκνευρισμό κάποιων.



Επειδή η φυλλάδα αυτή αρέσκεται στο να παριστάνει τον τιμητή των πάντων αναδημοσιεύουμε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» το κείμενο με τίτλο «Απολύονται οι αθλητικοί συντάκτες στο ''Έθνος''», όπου γράφονται τα εξής: «ΝΕΑ ΗΘΗ στον χώρο της δημοσιογραφίας, με τους εκδότες να σκέφτονται όλο και πιο απίθανα πράγματα ενάντια στους εργαζόμενους. Τελευταίο παράδειγμα η εφημερίδα «Έθνος» του ομίλου Μπόμπολα. Με μια ευφάνταστη κίνηση η ιδιοκτησία πρότεινε στους αθλητικούς συντάκτες, σε όλους τους, γύρω στα 20 άτομα, να απολυθούν! Να δεχτούν την απόλυσή τους και την επαναπρόσληψή τους αμέσως μετά με τον μισό μισθό από αυτόν που έπαιρναν έως τώρα. Όσο για τις νόμιμες αποζημιώσεις τους, που δεν ξέρουμε πια με τόσους μνημονιακούς νόμους πόσο μικρές μπορεί να είναι αυτές, οι απολυμένοι - εργαζόμενοι θα πάρουν άμεσα το 30% αυτών και το υπόλοιπο ποσό σε 12 μηνιαίες δόσεις. Οι εργαζόμενοι δεν αποδέχτηκαν την πρόταση διαμηνύοντάς το μέσω της διεύθυνσης στην ιδιοκτησία. Σήμερα στις 2 το μεσημέρι περιμένουν την απάντηση του Φώτη Μπόμπολα ώστε να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Γενικώς ο όμιλος Μπόμπολα εφευρίσκει τέτοιες «καθαρές» λύσεις για τους δημοσιογράφους και δη τους αθλητικογράφους. Παράδειγμα ο ραδιοσταθμός «Sentra 103,3» που ανήκει στον όμιλο εδώ και χρόνια (πλέον, κατά 50% μόνο). Τι είχε κάνει λοιπόν ο κ. Μπόμπολας; Έβαζε τους αθλητικούς συντάκτες των εφημερίδων του, του «Έθνους» και του «Goal», να δουλεύουν δωρεάν στο ραδιόφωνό του. Ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν χωρίς να παίρνουν κάτι περισσότερο. Ευχαριστημένοι πρέπει να είναι. Θα μπορούσε να τους έβαζε να πληρώσουν κιόλας».
Αντί, λοιπόν, εκεί στο «Έθνος», να ανακαλύπτουν ψευδομάρτυρες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας φροντίσει η οικογένεια Μπόμπολα να τηρεί τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζομένους της. Αν μη τι άλλο, το μόνο που δεν της λείπει είναι τα λεφτά. Όσο για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το γεγονός ότι το η Πίστη των Μελών της, η αυταπάρνηση και η θέληση 400.000 περίπου Ελλήνων νίκησαν τις όποιες επιθυμίες του Μπόμπολα, δείχνει ότι η Ψυχή είναι πιο δυνατή από το ψέμα και ο αγώνας για μια Ιδέα από το χρήμα. Μέσα στην πλουσιοπάροχη κατοικία τους και τις ανάλογες ανέσεις τους, ας το σκεφτούν οι Μπομπολαίοι.
Γιώργος Μάστορας

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]