Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Κουζηλου στο ELNEWS - HELLENICPRIDE!! " Δεν βάζουμε μυαλό...θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ελεύθερη Πατρίδα!!"

| No comment



Νίκο και πάλι υποψήφιος στις γειτονιές του Πειραιά. Δεν "έβαλες μυαλό" τελικά;


Ο Αρχηγός μας μου έκανε την τιμή να είμαι υποψήφιος στην Α' Πειραιά. Μυαλό δεν έχει βάλει κανένας μας, με πρώτο τον Αρχηγό μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για Εθνική ανεξαρτησία και μέσα από την φυλακή. 


Πως είναι το κλίμα στις φύλακες; Yπάρχει ενότητα; Τα παπαγαλάκια του συστήματος προσπαθούν να μας περάσουν αλλά...


Τα ''παπαγαλάκια'' από την πρώτη στιγμή των διώξεων έλεγαν ότι δεν υπάρχει ενότητα, ότι διαλυόμαστε κτλ. Την απάντηση τους την δώσαμε στις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές, και είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη. Όσο αφορά το κλίμα που επικρατεί στη φυλακή θέλω να ξέρετε ότι το ηθικό είναι στα ύψη, είμαστε όλοι μια γροθιά είμαστε συναγωνιστές και στην φυλακή. Θυμηθείτε τι έλεγαν όλα τα συστημικά ΜΜΕ όταν προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης…”Υπάρχει ''εχθρικό κλίμα'', "δεν ήταν θερμοί απέναντοι του οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες” κτλ. Oμως εμείς ήμασταν όλοι μαζί και βλέπαμε τα δελτία ειδήσεων, νευριάζαμε και γελάγαμε με τα ψέματα τους και τις συκοφαντίες τους. Εντός και εκτός της φυλακής είμαστε όλοι μία γροθιά και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. 

Τι ξεχωρίζει ένα Χρυσαυγίτη υποψήφιο από τους υποψηφίους άλλων κομμάτων;


Ο Χρυσαυγίτης αγωνίζεται, για την Ελλάδα, για Εθνική ανεξαρτησία, για πολιτική κάθαρση, για να είναι ο Έλληνας αφεντικό στην Πατρίδα του. Όλοι οι άλλοι τρέχουν για το χρήμα, για την καρέκλα, για την αυτοπροβολή τους χωρίς να νοιάζονται για τον Ελληνικό λαό.Εμείς διαθέτουμε ήθος, μαχητικότητα, γι αυτό ήμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη και γι αυτό μας φοβούνται, γι αυτό μας φυλάκισαν. 

Υπάρχει ένα διαρκές κάλεσμα στους φίλους της Χρυσής Αυγής να στηρίξουν από κοντά την όλη προσπάθεια . Γιατί οφείλουν να είναι όλοι ενεργοί;


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν σε όλα τα δρώμενα της χώρας μας, θέλουμε ενεργούς πολίτες, σκεπτόμενους πολίτες, ενημερωμένους, και όχι κομματικά πρόβατα. Θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας, να έρχονται στα γραφεία μας, να μιλάνε και να ανταλλάσσουν απόψεις.Θέλουμε όλους τους Έλληνες να είναι συναγωνιστές διπλά μας για το καλό του έθνους μας.

Για την ελευθερία της πατρίδας μας , και  για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας  πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί. Ξεσηκωθείτε όλοι λοιπόν και ελάτε μαζί μας στην φάλαγγα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή θέλει την δίκη ;Eχει να φοβηθεί κάτι;


Θέλουμε να πάμε σε δίκη για να ακουστεί η αλήθεια και να τους ξεφτιλίσουμε. Τα κανάλια μας δίκασαν, η ''παράγκα Αθανασίου'' έστησε το κατηγορητήριο με κατασκευασμένα στοιχεία, και με ψευδομάρτυρες. Ξέρετε ότι το κατηγορητήριο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι ότι έκαναν ''εμπρηστικές'' ομιλίες εντός και εκτός της βουλής και προτρέπαμε τους υποστηρικτές μας να προβούν σε παράνομες πράξεις. Αυτό είναι το κατηγορητήριο της ''εγκληματικής οργάνωσης'', μας κατηγορούν ότι μιλάγαμε από το βήμα της βουλής, στις τοπικές μας, σε διάφορες εκδηλώσεις. ''Εγκληματική οργάνωση'' χωρίς χρήματα, χωρίς όπλα αλλά με πολλές ομιλίες εντός και εκτός της βουλής. Την αλήθεια την είπε ο Μπαλτάκος ,''κόβετε ψηφαλάκια''. Θέλουμε να πάμε σε δίκη για να ακουστεί η αλήθεια. 

Norman Atlantic . Μια ιστορία που προκάλεσε θλίψη και οργή στον ελληνικό λαό. Αδικοχαμένες ζωές και ένα κράτος παράλυτο.Εκτός από τους ήρωες των ελικοπτέρων Super Puma φαίνεται ότι τίποτε άλλο δεν πήγε καλά.Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο και η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου για όλα αυτά;


Για άλλη μία φορά είδαμε ένα ανύπαρκτο κράτος, μία κυβέρνηση που δεν μπορούσε να συντονιστεί. Φάνηκαν και οι επιπτώσεις του μνημονίου, το Λιμενικό Σώμα δεν έχει ενισχυθεί με εναέρια και πλωτά μέσα όπως θα έπρεπε και ομοίως και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Είναι δυνατόν το ιόνιο να μην διαθέτει σκάφος έρευνας και διάσωσης;; Δυστυχώς είδαμε μια κυβέρνηση να μην μπορεί να συντονίσει την επιχείρηση και απλώς να παρακολουθεί, τα γεγονότα. Από το 2012 μιλάμε για ενίσχυση με πλωτά και εναέρια μέσα της έρευνας και διάσωσης της χώρας μας. Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και του λιμενικού σώματος που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης του NORMAN ATLANTIC υπέρεβαλλαν εαυτό, επιχειρούσαν στα όρια και για άλλη μία φορά έδειξαν την αξία τους. Τι να πει κάνεις για όλα αυτά τα στελέχη που δίνουν και την ζωή τους για το καλό και την ασφάλεια των Ελλήνων; Πως τους αντάμειψε πραγματικά το κράτος; Tην απάντηση την ξέρουμε όλοι. 

"Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει" είχε δηλώσει μια βουλευτής του ΚΚΕ..Και εννοούσε την Χρυσή Αυγή.Και όμως τα ποσοστά των κρυφών δημοσκοπήσεων δείχνουν μόνο άνοδο. Που οφείλεται αυτό;


Την απάντηση την πήρε στις ευρωεκλογές, στην Β' Πειραιά που ''σαρώσαμε'', με διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, αποκλεισμό και συκοφαντίες από όλα τα ΜΜΕ, με όλο το σάπιο σύστημα να μας πολεμάει καθημερινός. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής οφείλεται στο ότι ο Έλληνας έχει καταλάβει πόσο βρώμικο και σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα. Όλοι τους νοιάζονται για τα ψηφαλάκια και για την πολιτική τους επαγγελματική αποκατάσταση. Η λέξη Πατρίδα είναι άγνωστη για όλους αυτούς. Η Χρυσή Αυγή είναι ο ίδιος λαός, είναι η Ελλάδα, είμαστε οι μοναδικοί που αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, που πολεμάμε το διεφθαρμένο σύστημα τους. 

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να στείλεις σε όλους τους Πειραιώτες αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό;


Συνεχίστε να αγωνίζεστε, συνεχίστε να αντιδράτε στην σαπίλα, όλοι αυτοί οι ''πουλημένοι πολιτικάντηδες'' δεν έχουν καμία εξουσία επάνω σας, σας φοβούνται , έχετε την δύναμη να αλλάξετε την πατρίδας μας. Εμείς οι ''αμετανόητοι'' Χρυσαυγίτες δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μία ελεύθερη Ελλάδα, εναντίον όλων μέχρι την τελική νίκη. 


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]