Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Επιστολή σε φίλους και εχθρούς που ψήφισαν Σύριζα!

| No comment


Μιλώ με κάποιους ανιστόρητους και λυπάμαι γιαυτό που είναι! Θέλουν να λειάνουν τις εντυπώσεις και το κακό που έκαναν στην Πατρίδα μας λέγοντας "έλα μωρέ, ποιοι κομμουνιστές. Που ζεις; κλπ κλπ".



Αδαείς κι επικίνδυνοι!

Και αυτοί που τα λένε αυτά ως όποια δικαιολογία και αυτοί που εξέλεξαν μια κομουνιστική συμμορία πλιατσικολόγων για "κυβέρνηση"! Πόσο μάλλον η ίδια η κυβέρνηση! Χαμογελούν σήμερα και το παίζουν "Κυβέρνηση" αλλά είναι πιο επικίνδυνοι από όλους. ΕΙΝΑΙ "Κομμουνιστές", έστω και γιαλαντζί, αφού στην ουσία είναι μεγαλοαστοί με αριστερό πρόσχημα (όπως και οι ΝΔτες ήταν μεγαλοαστοί με πατριωτικό πρόσχημα).
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, αδιόρθωτοι, αμετανόητοι και ανθέλληνες!

Δυστυχώς, αυτά τα λέγαμε και πριν. Και όσοι μας άκουσαν έπραξαν με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας - και όχι το προσωπικό - και δεν ψήφισαν Σύριζα ή ΝΔ αλλά την Εθνική πρόταση της Χρυσής Αυγής! Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την επέλαση των "μπολσεβίκων" που μπορεί να σκορπούν ιαχές ικανοποιώντας τους σφυροδρεπανο-κέφαλους, προβάλλουν όμως "συναίνεση" και μιλούν για "κυβέρνηση όλων των Ελλήνων", με συγκυβέρνηση των "δεξιών" ΑΝΕΛ και νεοδημοκράτη προτεινόμενο πρόεδρο δημοκρατίας (ίσως Καραμανλή).
Φοβού του δεξιούς και αριστερούς που με την προβιά του αμνού προσπαθούν να δικαιολογήσουν όσα προσυμφωνημένα έρθουν! 

Πολλοί θα διαφωνήσετε μαζί μου και με το ύφος και με τις λέξεις που χρησιμοποιώ. 
Δεν θα διαφωνήσετε όμως με την ουσία. Όσοι γνωρίζουν, θα συμφωνήσουν! Εξάλλου δεν μπορούμε να αλλάξουμε για να είμαστε αρεστοί και να χαϊδεύουμε αυτιά. Επιλέγουμε να είμαστε χρήσιμοι και να λέμε την αλήθεια. Ακόμη και αν φωνάζουμε μόνοι μας, ή αν σταθούμε μόνοι εναντίον όλων!
  
Όσοι δεν τα ακούγατε και δεν πιστεύατε όσα λέγαμε, πλέον, το μόνο που μένει είναι να ζήσετε τις συνέπειες... Και στα Εθνικά αλλά και στα οικονομικά θέματα! 

Και μην ξεγελαστείτε από το εάν και εφόσον και πότε καθιερώσουν τον μισθό στα 751 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, γιατί σήμερα, όσοι εργάζονται, ανέχονται καθυστέρηση στην μισθοδοσία τους που ξεπερνάει τους 3 μήνες. Οπότε και 1200 να πάει ο μισθός, αν δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά, στρατιές ανέργων θα κατακλύσουν τον ΟΑΕΔ, όπου εκεί πάπαλα το επίδομα!

Το δυστύχημα είναι πως ότι γίνει θα το ζήσω κι εγώ και άλλοι και κυρίως τα παιδιά μας! Τα παιδιά όλων μας, όπως ζήσαμε εμείς τις συνέπειες όσων ψήφιζαν Πασοκ και ΝΔ τόσα χρόνια! 

Και αυτό είναι ΑΔΙΚΟ! 

Και πιστέψτε με... Κάθε μέρα που θα περνάει θα δικαιωνόμαστε, χωρίς ποτέ να μπορέσουμε να χαρούμε γιαυτό!

Υ.Γ. Με τους έγκλειστους συναγωνιστές μου, τον Αρχηγό και τους προφυλακισμένους Βουλευτές του Κινήματος "Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" που εξακολουθούν να βρίσκονται άδικα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, τρίτη μέρα μετά την δικαίωσή τους από το εκλογικό αποτέλεσμα, θα γίνει κάτι; Ή θα συνεχίσουμε στον ίδιο αντισυνταγματικό δρόμο γιατί βολεύει το σύστημα που πλέον έχει για Κυβέρνηση τους κομμουνιστές "της δικαιοσύνης";

 Θοδωρής Τσέλας

xryshaygh.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]