Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γιατί τρέμουν την Χρυσή Αυγή οι κάθε μάρκας μαρξιστές;

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και λοιπών χασάπηδων των λαών να είναι χωρισμένα σε πολλά κομμάτια, αλλά υπάρχει κάτι που τα ενώνει. Πρόκειται για τη μανία τους κατά της Χρυσής Αυγής!



Έτσι, στη σύσκεψη, που έγινε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡCIA(είναι απορίας άξιον πως αυτά τα σταλινικά απολειφάδια είναι πανταχού παρόντα, ενώ η επιρροή τους στον λαό θυμίζει τις… θερμοκρασίες των τόπων που εξόριζε τους Ρώσσους ο «μεγάλος πατερούλης» τους) τάχθηκαν κατά του να δοθεί διαφημιστικός χώρος στη Χρυσή Αυγή. Κι αν για το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡCIA που είναι γνωστά μαντρόσκυλα του Σαμαρά υπάρχει μια δικαιολογία, ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί άραγε παίζει το παιχνίδι του Σαμαρά;
Γιατί αυτό που τρέμουν οι κάθε… μάρκας μαρξιστές, δεν είναι βεβαίως ο κάθε Σαμαράς και η ψοφοδεξιά –αυτοί είναι του χεριού τους-, είναι ο εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή! Και τρέμουν την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή και μόνον αυτή αμφισβητεί έμπρακτα την ιδεολογική τους ηγεμονία και αύριο θα τους κάνει το βίο αβίωτο, αν κυβερνήσουν την Χώρα!
Εθνικισμός

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]