Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Ερωτευμένος" με την Τουρκία δηλώνει ο νέος εκπρόσωπος του ισραηλινού ΥΠΕΞ !!

| No comment


Ο νέος εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ δήλωσε πως είναι ερωτευμένος με την Τουρκία, γράφει σε σχετική είδηση στην ιστοσελίδα του το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Τουρκίας Anadolu.


Συγκεκριμένα αναφέρει ότι νέος εκπρόσωπος του Ισραηλινού ΥΠΕΞ διορίστηκε ο κ. Emanuel Nashdon, ο οποίος μιλάει πολύ καλά την τουρκική γλώσσα και είχε ασκήσει καθήκοντα στην Τουρκία επί 4 χρόνια.Ο ίδιος είπε «Η Τουρκία έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, είμαι ερωτευμένος με την Τουρκία.»

Ο κ. Nashdon, που είχε υπηρετήσει επί χρόνια ως Σύμβουλος στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα είπε ακόμη: «Υπηρέτησα στην Άγκυρα μεταξύ 2002-2006 ως διπλωμάτης και ήταν για μένα ιδιαίτερη εμπειρία. Γνωρίστηκα με πολλούς ωραίους ανθρώπους και διακατέχομαι από πολύ θετικά αισθήματα για την Τουρκία, για τον πολιτισμό της και τους ανθρώπους της. Εγώ πιστεύω πως θα επιτευχθεί διάλογος και φιλία μεταξύ των χωρών μας.»

Ο κ. Nashdon έχει γεννηθεί στη Γαλλία και όταν ήταν παιδί, η οικογένειά του μετανάστευσε στο Ισραήλ, όπου και σπούδασε νομικά.Έχει υπηρετήσει επίσης στη Βενεζουέλα, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο και μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά και τουρκικά.

Διπλωματικοί αναλυτές σχολίαζαν ότι ούτε η επιλογή του  κ. Nashdon για το πόστο αυτό ούτε η δήλωσή του είναι τυχαίες...


onalert.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]