Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δέθηκε στην καρέκλα του ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας - Εντατικές προσπάθειες αποκόλλησής του από Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς.

| No comment


Την ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στην αρχηγία της ψοφοδεξιάς την στιγμή που ΟΛΟΙ του φωνάζουν: "Σήκω φύγε τώρα!" κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς.



Ο αρχομανής πολιτικάντης και προδότης αρχισκευωρός συνεχίζει την τακτική των βρώμικων μεθοδεύσεων με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να έχει ασυλία για τα ανόμηματά του. Δυστυχώς για αυτόν όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και η ελεύθερη Δικαιοσύνη σύντομα θα ξετινάξει όλα τα βρώμικα τεφτέρια του.
Ο παρανοϊκός δικτατορίσκος που δεν κατάφερε να εκλέξει ούτε τον προσωπικό του ψυχίατρο, Βαρτζόπουλο (δεν το λέμε εμείς, τα παπαγαλάκια της Συγγρού "Παραπολιτικά" το είπαν) έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο υστερίας που κάνει το εξής τραγικό:
Παίρνει τηλέφωνο τους εναπομείναντες βουλευτές της ψοφοδεξιάς, λέγοντάς τους ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει σε ένα μήνα και τότε θα κλείσει αριστερή παρένθεση Τσίπρα και αυτός θα επανέλθει μετά βαΐων και κλάδων! Το έχει χάσει εντελώς...
Από την συντριβή της Νδ και μετά Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, ετοιμάζουν την επόμενη μέρα χωρίς το πολιτικό πτώμα του Σαμαρά που είναι θέμα χρόνου να ταφεί και επισήμως!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]