Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τα μαζεύουν βιαστικά οι δημοσκόποι: Ξεκάθαρα τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά ! !

| No comment


Λίγες μόνο ώρες πριν οι μαϊμούδες των δημοσκοπήσεων σιγήσουν για πάντα, καθώς την Κυριακή θα διαψευστούν πανηγυρικά, ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να τα... μαζεύουν για να μην ξεφτιλιστούν παντελώς. Βέβαια οι περισσότεροι καλοπληρωμένοι ψευτοδημοσκόποι του συστήματος θα συνεχίσουν τα ψέμματα για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό μέχρι την τελευταία στιγμή. Την Κυριακή όμως δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν!



Το αριστερίστικο tvxs του Κούλογλου, φανατικού πολέμιου της Χρυσής Αυγής δημοσιοποίησε την τελευταία δημοσκόπηση της Palmos Analysis, η οποία βρίσκεται και πιο κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα, διασώζοντας - έστω στο τέλος- την αξιοπιστία της.
Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία αυτή δημοσκόπηση τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου:




Σύριζα 30,2%
ΝΔ 20,3%
Χρυσή Αυγή 6,8%
Ποτάμι 5,1%
ΚΚΕ 4,3%
ΠΑΣΟΚ 3,4%
ΑΝΕΛ 2,2%
ΚΙΔΗΣΟ 1,7%
Αναποφάσιστοι 15,2%
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι αρχικά ότι η ψοφοδεξιά του Σαμαρά την Κυριακή θα διαλυθεί οριστικά και ο σκευωρός και προδότης τέως πρωθυπουργός θα ακολουθήσει τον δρόμο του για την Δικαιοσύνη.
Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα και αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά. Αν γίνει και η κατάλληλη αναγωγή διαφαίνεται πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα έχει διψήφια ποσοστά και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα ξεφτιλίσει παντελώς το σύστημα όταν θα οδηγείται θριαμβευτής από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]