Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΕΛΟΣ Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!

| No comment
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην γκετοποιημένη Κυψέλη, σε άλλο σπίτι και ειδικότερα σε μονοκατοικία στο χλιδάτο και αρχικαπιταλιστικό Παλαιό Ψυχικό που στεγάζει εξάλλου και τους περισσότερους ανάλογους "επαναστάτες" και "ιδεολόγους" της Αριστεράς.....
Η αναζήτηση νέου σπιτιού είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν τις εκλογές και το σπίτι είχε ήδη βρεθεί. Προφανώς όμως τόσο για πρακτικούς όσο και για επικοινωνιακούς λόγους αποφασίστηκε η μετακόμιση να γίνει μετά τις 25 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι το ζεύγος Τσίπρα διάλεξε σχολείο και για τον 5χρονο γιo του Παύλο, και δεν είναι άλλο από την ιδιωτική, χλιδάτη και πανάκριβη Σχολή Μωραΐτη. Σωστή επιλογή η σχολή Μωραΐτη. Πληρώνεις κάτι χιλιάδες παραπάνω, αλλά βγαίνεις καλός και σωστός επαναστάτης των Β. Προαστίων.


 

Σιγά βέβαια που ο Τσίπρας θα καταδεχόταν ποτέ να πάει ο γιος του σε δημόσιο τριτοκοσμικό σχολείο, μαζί με τα παιδιά των λαθρομεταναστών που κατά τα άλλα, τόσο πολύ τους αγαπάει... Μακριά και αγαπημένοι που λέει και ο σοφός λαός μας...
ygro-pyr.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]