Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ραδιούργοι της ψοφοδεξιάς τζάμπα κουράζεστε και πετάτε λεφτά - Η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται!

| No comment


Μία νέα μεγάλη σε ένταση και κοστοβόρα ηλεκτρονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής σε συνέχεια της χθεσινής.



Τα υπόγεια του Μαξίμου και πιθανότατα και της Κατεχάκη βρίσκονται σε πανικό και έχουν ενεργοποιήσει τους καλύτερους και πιο ακριβούς χάκερς για να "ρίξουν" το μοναδικό ελεύθερο βήμα της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο, την ιστοσελίδα xagr.net.
Πρόκειται για μια επίθεση DDoS τύπου «layer 7», μια από τις πιο περίπλοκες ηλεκτρονικές επιθέσεις που μεταμφιέζονται για να μοιάζουν με νόμιμη διαδικτυακή κυκλοφορία, στοχεύοντας συγκεκριμένες περιοχές μιας ιστοσελίδας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την ανίχνευση τους. Οι Συναγωνιστές που ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την ασφάλεια της Ιστοσελίδας κατάφεραν να αποτρέψουν και αυτήν την επίθεση, ισχυροποιώντας το τείχος προστασίας.
Στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα στους σκευωρούς πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και οι χειρότεροι εφιάλτες τους θα έχουν γίνει πραγματικότητα. Το βράδυ των εκλογών θα ξοφλήσουν οριστικά.
Μετά θα τους αναλάβει η Δικαιοσύνη...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]