Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

BANKINGNEWS: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ !!!

| No comment
Μια έγκυρη και αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση από την ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Η δικαιοσύνη θα πρέπει να ελέγξει και τις σοβαρότατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά του Α. Σαμαρά και θα πρέπει να κληθεί ο πολιτικός αυτός να δώσει εξηγήσεις
Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής, κατέφερε με την στήριξη 388.447 ψηφοφόρων να καταλάβει την 3η θέση στην ελληνική βουλή με ποσοστό 6,28% αποτέλεσε ηθική δικαίωση στον παράνομο εγκλεισμό στις φυλακές της ηγεσίας του κόμματος και αποτέλεσε πολιτικό άθλο ένα κόμμα από τις φυλακές, απομονωμένο, σε πλήρη αφωνία να ξεπεράσει Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής σε μια διαφορετική περίπτωση θα τύγχανε αναλύσεων στα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ομερτά της σιωπής συνεχίζει να λειτουργεί εις βάρος του τρίτου κόμματος της Ελλάδος.
Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί 388.447 ψηφοφόρους και οι ψηφοφόροι αυτοί, βλέπουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Με το πρόσχημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά είχε επιβάλλει την ομερτά της σιωπής. Το επιχείρημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, είναι γελοίο.
Δυστυχώς αποτέλεσε και επιχείρημα του Γιάνη Βαρουφάκη στην Γερμανία, υπάρχει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, είπε με στόμφο και είναι 100% σίγουρο ότι δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα, είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα, που πρέπει να έχει φωνή και άποψη. Είμαστε 100% σίγουροι ότι κανείς από τους 388.447 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν θαυμάζει τον ναζισμό και άλλες αηδίες.  Η αριστερή υποκουλτούρα κατέφερε να δαιμονοποιήσει τον αιμοσταγή Hitler και να αγιοποιήσει τον άλλο αιμοσταγή Stalin.

 

Ο ναζισμός δεν είναι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ένα εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα, η ταμπέλα του ναζισμού εξυπηρετεί την πολιτική προπαγάνδα, είναι ανοησίες ανόητων, είναι φαιδρότητες φαιδρών. Οι 388.447 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πατριώτες και δεν έχουν καμία σχέση με τον ναζισμό. Η πολιτική επιτυχία της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ότι αγνοείς δεν σε αγνοεί, ότι χλευάζεις το δυναμώνεις και η αυτή η απλή αντίληψη κράτησε την Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα στην ελληνική βουλή. Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής είναι αδιαμφισβήτητη.
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα της ομάδας Σαμαρά που έχει αφήσει κατάλοιπα, καλείται να λάβει μια συνταγματικά ορθή απόφαση. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πάρει μια καθαρή θέση, νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές για δεύτερη φορά, θα έχουν ή όχι το δικαίωμα να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα; Η κοινωνία τους έστειλε στην βουλή και ένας δικαστής στην φυλακή. Η βουλή είναι ο ναός της δημοκρατίας, όπου λειτουργούν οι θεσμοί. Η Χρυσή Αυγή θα έχει νόμιμη εκπροσώπηση στην Βουλή;
Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή πρέπει να εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό καθώς εξελέγη από αυτόν. Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής αποκτά πολλαπλασιαστική αξία γιατί ήρθε και μια κεφαλαιώδους σημασίας εισήγηση Εφέτη που ουσιαστικά αθωώνει την Χρυσή Αυγή.
Από την μια πλευρά ο Ντογιάκος και απόν την άλλη ο εισηγητής εφέτης που αθωώνει την Χρυσή Αυγή. Υποστηρίζει ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει οικονομικός δόλος, δεν αποδέχεται την παράνοια της συλλογικής ευθύνης και ουσιαστικά αθωώνει την Χρυσή Αυγή. Πρώτη φορά στα χρονικά – και παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε η κλίκα Σαμαρά – ένας δικαστής εισηγείται το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.
Η υπόθεση Χρυσή Αυγή θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, εκεί που θα λάμψει η αλήθεια και θα αθωωθεί η ηγεσία του κόμματος. Υπήρξαν μεμονωμένα κρούσματα βίας; Προφανώς και υπήρξαν αλλά αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως μεμονωμένα κρούσματα.
Ως είναι γνωστό η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ και κρίθηκε νόμιμη και πεντακάθαρη. Δεν έχει υπάρξει και δυστυχώς δεν θα υπάρξει ανάλογος έλεγχος στα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα της ελληνικής βουλής.  Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται στην δικαιοσύνη και υπό το φως και όχι μέσω εντολών από το παρασκήνιο θα αθωωθεί η Χρυσή Αυγή.
Η αθώωση της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει πολιτικό, ιδεολογικό και ηθικό εφαλτήριο για ένα δυναμικό ξεκίνημα, για μια δυναμική επανεκκίνηση του κόμματος αυτού που στοχοποιήθηκε τόσο προκλητικά και βάναυσα στον βωμό όχι της δημοκρατίας αλλά στον βωμό των δόλιων μικροσυμφερόντων της κλίμακας Σαμαρά.
Η δικαιοσύνη θα πρέπει να ελέγξει και τις σοβαρότατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά του Α. Σαμαρά και θα πρέπει να κληθεί ο πολιτικός αυτός να δώσει εξηγήσεις για το αν έπραξε και σε ποιο βαθμό παρεμβάσεις ώστε να καταλήξουν στην φυλακή η ηγεσία και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
.xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]