Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΒΙΝΤΕΟ

| No comment
Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος με τους υπόλοιπους εκλεγμένους εκπροσώπους τους ελληνικού Λαού.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια όλους τους Αγωνιστές του Κινήματος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια τεράστια εκλογική νίκη δεδομένου των αντίξοων συνθηκών, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Στόχος του ΠΑΣΟΚ, του «Ποταμιού» και άλλων ήταν η τρίτη θέση, αλλά αυτοί που την κέρδισαν ήταν οι απροσκύνητοι Χρυσαυγίτες.

Στην συνέχεια τόνισε τις πάγιες θέσεις του κόμματος για την γεωστρατηγική στροφή και τις ιδιωτικοποιήσεις που όψιμα και υποκριτικά δείχνει να υιοθετεί η κυβέρνηση του Σύριζα. Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή δικαιούται και οφείλει να έχει ως τρίτο κόμμα την θέση του 5ου αντιπροέδρου στη Βουλή, ευχόμενος να μην επαναληφθούν αντισυνταγματικές διαδικασίες και καταστρατήγηση του κανονισμού της Βουλής.

Τόνισε ότι πέρα από από την οικονομική ανέχεια και την πενία των αριθμών και των λογιστικών δεδομένων λείπει ένα εθνικό όραμα. Και αυτό το εθνικό όραμα που σημαίνει Αγώνας για την Πατρίδα και την Τιμή χωρίς να υπολογίζει κανείς τις θυσίες μπορεί να το προσφέρει μόνο η Χρυσή Αυγή.


 

Τέλος, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους δύο Έλληνες σμηναγούς που έπεσαν στο καθήκον, κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]