Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΣΟΚ ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΗΑΕ, ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!

| No comment
Ο εμφύλιος στη Συρία αποδεικνύεται ότι ήταν το εργαλείο που χρησιμοποίησαν οι Δυτικοί χρηματοδοτώντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες προκειμένου να καταφέρουν να δημιουργήσουν έναν "mega" αγωγό φυσικού αερίου από το Κατάρ μέχρι τις ακτές της Μεσογείου προκειμένου να αντικαταστήσουν το ρωσικό φυσικό αέριο και να προκαλέσουν οικονομικό πλήγμα στην Ρωσία αλλά και να 'απελευθερώσουν" την ΕΕ από την ενεργειακή εξάρτησή.
Στο σχεδιασμό ενεπλάκη εν συνεχεία  η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και η Γαλλία, με παράλληλο στόχο την εξολόθρευση και την εκδίωξη των Ελληνορθόδοξων πληθυσμών από την συριακή επικράτεια, αλλά και των σιιτων-αλεβιτών ώστε να μην υπάρχουν αντισουνίτες στην περιοχή, ενώ η Τουρκία θα έπαιρνε ένα τμήμα της Βόρειας Συρίας.

Στον σχεδιασμό προβλεπόταν ο εξοβελισμός του ΡΚΚ από την Συρία και αυτός είναι ο λόγος της επίθεσης στην πόλη Κομπάνι.

Η κουρδική εφημερίδα Özgür Politik αποκαλύπτει ηχογραφημένα πρακτικά και δηλώσεις σε σύσκεψη που έγινε πριν από τέσσερις μήνες και στα οποία περιλαμβάνονται αποκαλυπτικές δηλώσεις του Faysal El-Hamd, γενικού γραμματέα του κόμματος των «Πιστών Μουσουλμάνων» του Κουβέιτ, (Kuveyt Ümmet Partisi), αναφέρεται στον δυτικό σχεδιαμσό που επαναβεβαιώθηκε σε ειδική σύσκεψη στο Κατάρ.

Στην συμφωνία περιλαμβάνονται ακόμα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όπως το ποιές εταιρείες και με ποια κεφάλαια θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση της Συρίας!

Στην συνδιάσκεψη πήραν μέρος και εκπρόσωποι της συριακής "αντιπολίτευσης", οι οποίοι εξομολογήθηκαν στον El-Hamd, ότι στην ουσία το σχέδιο που συμφωνήθηκε πρόκειται για μια προδοτική συμφωνία, για ένα σχέδιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Κατάρ, Τουρκίας και Ισραήλ, δηλαδή των χωρών που λίγο ή πολύ ευθύνονται για την εμφάνιση των Τζιχαντιστών.

Τα δώδεκα σημεία του μυστικού αυτού σχεδίου που είχε τεθεί σε εφαρμογή από το 2011 περιελάμβανε τα εξής:


 

1) Η Συρία θα αποστρατικοποιηθεί. Ο συριακός στρατός θα μειωθεί σε μια συμβολική δύναμη αποτελούμενη από 50.000 άντρες και θα έχει καθαρά αμυντικά καθήκοντα χωρίς καμία δυνατότητα ανάληψης επιθετικής ενέργειας.

2) Η Συρία θα παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση από τα υψώματα Γκολάν ενώ θα υπογραφεί συμφωνία ειρήνης μεταξύ Συρίας και Ισραήλ υπό την εποπτεία των ΗΠΑ και του Κατάρ.

3) Όλες οι ο συμφωνίες που έχει υπογράψει η Συρία με την Ρωσία και την Κίνα για αγορές οπλικών συστημάτων και για την τελειοποίηση των ήδη υπαρχόντων θα ακυρωθούν.

4) Το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα αναλάβουν να ξανακτίσουν όλα τις κατεστραμμένες πόλεις από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία. Κατασκευαστικές εταιρείες αυτών των κρατών μαζί με αμερικανικές και γαλλικές εταιρείες θα αναλάβουν την γενική ανοικοδόμηση της νέας Συρίας.

5) Το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας που έχει δημιουργηθεί από το καθεστώς Άσαντ, καθώς και όλο το πυραυλικό οπλοστάσιο θα μεταφερθεί στην Ιορδανία υπό την εποπτεία των ΗΠΑ.

6) Θα περιοριστούν στο ελάχιστο οι σχέσεις της Συρίας με τις χώρες Ιράν Ρωσία και Κίνα ενώ παράλληλα θα περιοριστούν όλες οι δυνατότητες των Παλαιστινίων για πολεμική δράση κατά του Ισραήλ.

7) Το φυσικό αέριο του Κατάρ μέσω αγωγών που θα περνούν από την Συρία και την Τουρκία θα προωθηθεί στην Ευρώπη μειώνοντας έτσι την ευρωπαϊκή εξάρτηση απ το ρωσικό φυσικό αέριο.

8) Από το μεγάλο τουρκικό φράγμα Ατατούρκ, η Τουρκία μέσω Συρίας θα διοχετεύει υδάτινες ποσότητες στο Ισραήλ.

9) Η Συρία θα εγκαταλείψει κάθε διεκδίκηση της για τη περιοχή του Hatay της Τουρκίας, ( η οποία προσαρτήθηκε παράνομα στην Τουρκία το 1939, γεγονός το οποίο ποτέ δεν έγινε αποδεκτό απο την Συρία), ενώ θα παραχωρήσει στην Τουρκία τις περιοχές του Halep και İdlip που βρίσκονται στα σύνορο Τουρκίας-Συρίας.

10) θα απομακρυνθούν από την Συρία όλες οι δυνάμεις του ΡΚΚ και θα παραδοθούν όσοι το επιθυμούν. Το ΡΚΚ θα χαρακτηριστεί σαν εκτός νόμου τρομοκρατική οργάνωση.

11) Θα καταρτιστεί νέο σύνταγμα για την Συρία στο οποίο το Ισλάμ θα κατέχει περίοπτη θέση.

12) Η συμφωνία αυτή θα τεθεί σε ισχύ από την συριακή αντιπολίτευση όταν θα πάρει την εξουσία στα χέρια της .

Στην ουσία βέβαια δεν υπήρξε ποτέ συριακή αντιπολίτευση αλλά μονό οι ισλαμιστές και τελευταία οι Τζιχαντιστές. Αυτοί είναι οι κερδισμένοι από τον εμφύλιο και προέλασαν για να αποτελούν σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο αποσταθεροποίησης όλης της ευρύτερης περιοχής.

Φυσικά πέραν των σφαγών στη Μέση Ανατολή από την ισλαμική οργάνωση "Φρανκεστάιν" αυτή της ISIS που εξέθρεψαν οι Δυτικοί, έχουμε τώρα μια εισβολή άριστα εκπαιδευμένων δολοφόνων στην Ευρωπη με περίσσεια εμπειρία μάχης που αποκτήθηκε στη Συρία. Ως γνωστόν ο Φρανκεστάιν στράφηκε εναντίον του δημιουργού του.

Όλοι τους θα γυρίσουν στις χώρες διαμονής τους, και θα φροντίσουν για την άμεση ισλαμοποίησή τους αποκλεισικά με τη βία.

Η Γαλλία ήταν μόνο η αρχή. Ήδη πλήρωσε ακριβά το τίμημα της χρηματοδότησης και του εφοδιασμού των ισλαμιστών δολοφόνων στη Συρία και στο Ιράκ προς ικανοποίηση των συμφερόντων της Ουάσιγκτον και του δυτικού νεοταξίτικου μίσους για την Ρωσία και την Ορθοδοξία.
defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]