Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΡΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΦΑΛΕΤΕ !!!

| No comment
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Ακόμη καλά-καλά δεν έδωσε τον πολιτικό του όρκο ( αλήθεια σε τι ορκίζεται;;;;;) ο κύριος Τσίπρας και ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής επιτροπής κύριος Ντέιβιντ Χάρρις επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.
Και αφού τον συνεχάρη και του ευχήθηκε ν’ αποτελέσει την συνέχεια του απελθόντος προκατόχου του, αφού τον προέτρεψε ν’ ακολουθήσει την φιλοευρωπαϊκή πολιτική, αφού του επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι το Ισραήλ είναι φίλος της Ελλάδος (αλήθεια πότε ιστορικά απέδειξε κάτι τέτοιο;), ενέπλεξε και το εγκώμιο του κυρίου Σαμαρά επισημαίνοντας τις προσπάθειές του προκειμένου να αντιστρέψει τις ωδίνες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα (τώρα που το είδε αυτό, μόνο ένας Θεός ξέρει) και να συνεργαστεί στενά με τη διεθνή κοινότητα και φυσικά επαίνεσε την «λεβεντιά» και το «θάρρος» του ως προς το να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει το «νεοναζιστικό» κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ίσως αυτό να ήταν μια έμμεση προτροπή και επισήμανση προς τον κύριο Τσίπρα, να συνεχίσει τις ύπουλες και σκιώδεις μεθοδεύσεις του προκατόχου του, όσον αφορά τη δικαστική σκευωρία που έστησε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος διασύροντας την δημοκρατία και τη δικαιοσύνη και εκτρέποντας το πολίτευμα, για να κάνει τη χάρη στον φίλο του τον κύριο Χάρρις.

Ακολούθως ο κύριος Χάρρις τόνισε ότι παρά την καταστολή της ηγεσίας της, η Χρυσή Αυγή κέρδισε ψήφους και είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο. Γεγονός που τον απογοητεύει, επισημαίνοντας ακόμη ότι  είναι, ένα νεοναζιστικό κόμμα που απειλεί τον δημοκρατικό ιστό της Ελλάδας και απειλεί κατά κύριο λόγο μετανάστες και Εβραίους.

Εδώ αγαπητέ κύριε Χάρρις σφάλετε.

Και θα σας το αποδείξουμε με δυο επιχειρήματα. Κανείς από εμάς δεν δήλωσε αντισημίτης, όπως επίσης κανείς από εμάς δεν καταφέρθηκε εις βάρος του Εβραϊκού λαού. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα ή διαφορά με τους Εβραίους πολίτες ή τους Έλληνες Εβραίους. Δηλώνουμε όμως αντισιωνιστές και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να μας κατηγορήσετε, αφού αρκετοί Εβραίοι και τώρα και κατά το παρελθόν έχουν ασκήσει αρνητική κριτική στον Σιωνισμό, ως Εθνικιστικό κίνημα.


 

Δεύτερον η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα και ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που σέβεται τις αρχές της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απειλή κατά μεταναστών ή Εβραίων. Απλά και μόνο θέλει να σταματήσει η αθρόα και ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά του τρίτου κόσμου, προς την Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε, γιατί και το κράτος του Ισραήλ, ακολουθεί σκληρή αντιμεταναστευτική πολιτική και πρακτικές. Για όσες δε δολοφονίες λαθρομεταναστών έχουμε μέχρι σήμερα κατηγορηθεί, εν τέλει αποδείχθηκε ότι διεπράχθησαν από άλλους λαθρομετανάστες για λόγους ξεκαθαρίσματος οικονομικών διαφορών, από ναρκωτικά ή πορνεία.

Τέλος μην ξεχνάτε κύριε Χάρρις, ότι αυτοί που προ ολίγων εβδομάδων αδίστακτα, ύπουλα και δολοφονικά πολυβόλησαν την Ισραηλινή Πρεσβεία στο Ψυχικό, δεν ήταν Χρυσαυγίτες ή Εθνικιστές, αλλά ακροαριστεροί τρομοκράτες, άτομα με εγκληματική και παράνομη δράση, με την ιδεολογία και τις πρακτικές των οποίων ταυτίζονται και συμφωνούν εμφανώς και άνευ αιδούς όχι μόνο πολλοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πολλά κοινοβουλευτικά στελέχη του, που αδίστακτα τους χαρακτηρίζουν κοινωνικούς επαναστάτες.

Εδώ λοιπόν κύριε Χάρρις σφάλετε ως προς την κατεύθυνση, από την οποία πηγάζει ο αντισημιτικός κίνδυνος.

Τώρα αν η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη, αυτό είναι επιλογή του Ελληνικού Λαού και δεν σας αφορά.
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]