Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Λιβανέζος έμπορος νοίκιασε το Αχίλλειο στην Κέρκυρα για να στρώσει το γαμήλιο πάρτυ του!

| No comment


Στο Βενιζελοσαμαρικό κράτος ασυδοσίας όποιος ξένος διαθέτει χρήμα και σιτίζεται η εγχώρια διαπλοκή χρίζεται αυτομάτως και "ευεργέτης του Ελλαδιστάν", κι ως φαίνεται κάνει τα γούστα του με το παραπάνω...


Το ξεπούλημα των πάντων, λάβαρο της "ανάπτυξης" του ξενόδουλου πολιτικού εκτρώματος που εξουσιάσει στον τόπο αποδεικνύεται περίτρανα στις εικόνες ντροπής που είδαν σήμερα το φώς της δημοσιότητας απο το νησί των Φαιάκων.  Έτσι μετά το αλβανικό πανηγύρι που στήθηκε εντός δημόσιου δημοτικού σχολείου στην περιοχή Σιναράδες της Κέρκυρας την επικαιρότητα ήρθε να συμπληρώσει το γαμήλιο πάρτι Λιβανέζου εμπόρου στο Αχίλλειο.
O λόγος για τον ιστορικό χώρο του Αχιλλείου της Κέρκυρας, ένα απο τα πιο γνωστά και σημαντικά αξιοθέατα του νησιού που έχει χαρακτηριστεί ως Μουσείο και διαχειρίζεται πλέον απο την Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε). Τον ιστορικό αυτό χώρο επέλεξε να βεβηλώσει Λιβανέζος έμπορος -κατα την κατοχική κυβέρνηση "επενδυτής"- που είχε την έμπνευση να στήσει ένα καλό φαγοπότι για το γάμο του δίπλα στο άγαλμα του Αχιλλέα και να στρώσει την τραπεζαρία του ανάμεσα σε αγάλματα Αρχαϊκού τύπου.
Για να ικανοποιήσουν μάλιστα τον "υψηλό επενδυτή" φρόντισαν να τοποθετήσουν μέχρι και φωτορυθμικά κέντρου διασκέδασης στην οροφή του κτιρίου για τη νυχτερινή χοροεσπερίδα των υψηλών προσκεκλημένων μετα απο το φαγοπότι. Έκπληκτοι ακόμη και οι τουρίστες που πήγαν να επισκεφθούν το μουσείο μένουν με το στόμα ανοιχτό κάνοντας "σλάλομ" στην τραπεζαρία του Λιβανέζου.

Ο εξευτελισμός βέβαια δεν σταματά εκεί, αφού ο Λιβανέζος "επενδυτής" φαίνεται πως διαμαρτυρήθηκε οτι τα αγάλματα στον προαύλιο του "μαγαζιού" που νοίκιασε για το γλέντι του δεν είναι αρκετά καθαρά, έτσι κάποιοι πανηλίθιοι ραγιάδες για να τον ευχαριστήσουν (μπάς και πέσει κάνα μπουρμπουάρ) σκέφτηκαν να βάψουν τα φθαρμένα ιστορικά μνημεία με μπογιά!
 
Το απόλυτο αίσχος και μια τεράστια ιστορική απρέπεια στο βωμό του κέρδους αυτών που καπηλεύονται και μεσιτεύουν Ελλάδα ωσάν να επρόκειτο για το παλιοχώραφο του πατέρα τους. Το ίδιο καθεστώς των πολιτικάντηδων και των ρουσφετοραγιάδων της κλεπτοκρατία, της μίζας και της αρπαχτής που εξουσιάζει και λυμαίνεται την Πατρίδα μας απ'άκρη σ'άκρη.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]