Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΡΑΧΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ !!!

| No comment
Εμφανώς ταραγμένος εμφανίστηκε συνοδεία κομματόσκυλων και πλήθους αστυνομικών, προκειμένου να ψηφίσει ο αρχισκευωρός Αντώνης Σαμαράς.
Ο Σαμαράς αφότου προσήλθε με την προαναφερθείσα συνοδεία μπήκε στο παραβάν, προκειμένου να ψηφίσει.
Βγαίνοντας, έδειξε πόσο μεγάλη είναι η ταραχή του από τις τελευταίες μετρήσεις που έλαβε η ψοφοδεξιά πριν ανοίξουν οι κάλπες και δείχνουν την αποσυσπείρωση της ΝΔ, που χάνει τις εκλογές με τεράστια και μη αναστρέψιμη διαφορά. Η ταραχή του, βεβαίως, προερχόταν και από τα εξαιρετικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής που του απέδειξαν ότι η πολιτική δίωξη που άσκησε, χρησιμοποιώντας την «παράγκα Μπάμπη» δεν επέτυχε τίποτα άλλο πέρα από το να φορτώσει με βαρύ κατηγορητήριο αυτόν και τους σκευωρούς.
Εξερχόμενος από το παραβάν ο Σαμαράς, τελώντας υπό καθεστώς πανικού, ξέχασε ακόμα και την ταυτότητά του να πάρει πίσω, ενώ απορίας άξιο είναι αν από την ταραχή του ψήφισε αυτό που ήθελε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε και άλλο συμβάν με έναν πολίτη να του δίνει ένα κομμάτι χαρτί. Ο πρωθυπουργός το διάβασε γρήγορα και έφυγε άνευ σχολίων για να κάνει την δήλωσή του. Προφανώς το χαρτί περιείχε τα δυσάρεστα νέα για τον Σαμαρά από την Πύλο.

 

Αμέσως μετά έκανε δηλώσεις θέτοντας τις ελπίδες του στους "αναποφάσιστους", ξεχνώντας προφανώς ότι ακόμα και οι ειλικρινώς αναποφάσιστοι (γιατί οι περισσότεροι δηλώνουν "αναποφάσιστοι", αλλά τελικά θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή) δεν είναι ηλίθιοι για να ψηφίσουν ΝΔ.
Τα καλύτερα σε λίγες ώρες όταν ο Σαμαράς θα βγαίνει έντρομος από το Μαξίμου για να αρχίσει την μεγάλη και δύσκολη πορεία του για την πολιτική ανυπαρξία!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]