Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!

| No comment
Η πιο όμορφη, έντιμη και αντρίκια στιγμή  είναι εκείνη η στιγμή όπου ένας άνδρας δέχεται τη δίκαιη ήττα του και  σέβεται και τιμά αυτόν που κατάφερε να τον νικήσει σε μία μάχη.
Ο Σαμαράς κρύφτηκε ή μάλλον το έσκασε και παράτησε το Μέγαρο Μαξίμου ανοικτό να μπει μέσα ο Τσίπρας αλλά  να μην τον συναντήσει ποτέ στην καθιερωμένη τελετή παράδοσης και παραλαβής που για πρώτη φορά στην ιστορία δεν έγινε ποτέ.....


 

 Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το απίστευτο ανδροειδές τον Σαμαρά ο οποίος μάλλον θα ακολουθήσει όπως βλέπω τον ίδιο γελοίο δρόμο του ψυχοπαθητικού συνδρόμου της σιωπής που ακολούθησε και ο προηγούμενος αρχηγός της ΝΔ ο Κωστάκης ο Μπουχέσας, που έχει να ανοίξει το στόμα του εδώ και 5 χρόνια μετά από την δική του ήττα και που πλέον το ανοίγει μόνο για να χλαπακιάζει μπριζόλες... Θα μου πει τώρα κανείς, χίλιες φορές έτσι, να μη ξανακούσουμε ποτέ την φλωροπουστλέ φωνούλα του Τρελαντώνη... Δε θα χαλαστεί κανείς.... Συμφωνώ, καλύτερα έτσι.
ygro-pyr.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]