Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ASSOCIATED PRESS: «ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ» !!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχεί στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά σε μια… δεύτερη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, τα φερέφωνα των διεθνών εξουσιαστών άρχισαν να ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, έκπληκτοι που όχι μόνον άντεξε, αλλά  κατέκτησε και την τρίτη θέση!
Το φάντασμα του νεοναζισμού δεν στοιχειώνει πλέον την Ελλάδα. Φαίνεται πως είναι εδώ για να μείνει», γράφει το γνωστών (σιωνιστικών…) συμφερόντων ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, που κάνει ανάλυση για το «ακροδεξιό, αντιμεταναστευτικό κόμμα με ρίζες στους Ναζί, το οποίο καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι ο ηγέτης της και οι περισσότεροι από τους βουλευτές της είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δολοφονίες, βίαιες επιθέσεις σε μετανάστες και άλλους… Δεν πρόκειται πλέον για μία οργισμένη ψήφο διαμαρτυρίας κατά των διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι μία εδραιωμένη ψήφος και ένα σκληρό εκλογικό σώμα».


 

Αυτά να τα βλέπουν εκείνοι οι… γκαβούλιακες που νόμιζαν ότι θα κλείσουν την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή και θα… καθαρίσουν. Αλλά, η Χρυσή Αυγή παραμένει ολόρθη και ετοιμάζει τη μεγάλη αντεπίθεση, όσο οι… αόμματοι θα μαζεύουν τα κομμάτια τους!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]