Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΟΦΑΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: ΤΟ 2014 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 77.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ 20.000… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος

Σε χθεσινή μας ανάρτηση, αναφερθήκαμε στα επίσημα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, για την λαθρομετανάστευση το 2014. Και παρατηρήσαμε, ότι ενώ δόθηκαν αριθμοί των εντοπισθέντων- συλληφθέντων από τις αρχές λαθρομεταναστών, δεν μάθαμε πόσοι εξ’ αυτών απελάθηκαν.



Τελικώς, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έδωσε και αυτά τα στοιχεία, με μια ημέρα καθυστέρηση. Έτσι, πληροφορούμεθα ότι από τους 77.163 συλληφθέντες λαθρομετανάστες, απελάθηκαν μόνο οι 20.314. Δηλαδή, σχεδόν ένας στους τέσσερις! Οι υπόλοιποι, παραμένουν στην Ελλάδα, «με εντολή Σαμαρά»!

Αλλά, ούτε και ο αριθμός που δόθηκε, των 20.314, είναι σωστός. Στην πραγματικότητα, οι πραγματικές απελάσεις είναι σχεδόν οι μισές! Κι αυτό, γιατί το ΠΡΟ-ΠΟ βάζει αυθαιρέτως στον αριθμό των απελαθέντων και όσους λαθρομετανάστες έφυγαν για τις πατρίδες τους εθελοντικά, με το πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού», του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Έπειτα, σχεδόν οι μισοί από τους «απελαθέντες» (9.677) είναι Αλβανοί, οι οποίοι ξαναμπαίνουν στην Ελλάδα όποτε γουστάρουν! Πολλές φορές και την ίδια μέρα, αν δεν έχουν πολύ καιρό να δουν τους δικούς τους στην Αλβανία!

Επίσης, από τον συγκριτικό πίνακα με τον αριθμό των απελάσεων των προηγουμένων ετών, προκύπτει ότι ενώ οι συλλήψεις λαθρομεταναστών το 2013 ήταν 43.000 και το 2014 ανέβηκαν στις 77.000, οι απελάσεις αυξήθηκαν ελάχιστα, από τις 18.000 στις 20.000. Απόδειξη της αποτυχίας της επιχείρησης Ξένιος Ζευς» και των hotel-Dendias!       

Σκασμός, λοιπόν, Σαμαρά, Βορίδη, Μπουμπούκο και λοιπά… μπουμπούκια! Γεμίσατε την Ελλάδα μας λαθρομετανάστες και τώρα μας παριστάνετε και τους… λαθρομεταναστευτοφάγους. Δε ντρεπόσαστε ρε;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]