Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τουρκία: Δέλεαρ στην Ε.Ε. η δημιουργία ευρωπαϊκού Στρατού!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!

| No comment


Αν η Τουρκία γίνει μέλος της ΕΕ, η Ένωση θα μπορεί να σχηματίσει στρατιωτική δύναμη 60.000 ανδρών, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός επί ευρωπαϊκών θεμάτων Βολκάν Μποζκίρ, από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.


Η ΕΕ, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, στερείται στρατού και άρα ισχύος. Επί αυτού θα μπορούσε να συνεισφέρει η Τουρκία, αν γίνει μέλος της ΕΕ. «Η ΕΕ είναι μια υπερδύναμη αλλά δεν είναι σε θέση να σχηματίσει δικό της στρατό 60.000 ανδρών και άρα δεν μπορεί να επεμβαίνει όταν χρειάζεται», είπε.
Ο νέος επικοινωνιακός «εκβιασμός» των Τούρκων γίνεται σε μια περίοδο που η Άγκυρα έχει πλήθος ανοικτών μετώπων. Ο Μποζκίρ ανέφερε προκλητικά, πως η Τουρκία πληροί όλα τα κριτήρια για να ενταχθεί στην ΕΕ. «Έχουμε ισχυρή οικονομία, νέους ανθρώπους, στρατηγική θέση επί των ενεργειακών αξόνων και επίσης διαθέτει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις», τόνισε.
Στο Βερολίνο ο Μποζκίρ συναντήθηκε με τον Γερμανό πρώην καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ, στην τουρκική πρεσβεία. Επίσης συναντήθηκε με τον Γερμανό υπουργό Δικαιοσύνης και την αντιπρόεδρο του γερμανικού κοινοβουλίου.

defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]