Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αυστριακοί: Ούτε… ζωγραφιστούς τους Τούρκους στην ΕΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

| No comment


Ήταν στραβό το κλήμα (βλ. κλίμα!) το έφαγε και ο… Ερντογάν μαζί με τον Νταβούτογλου και την αλλοπρόσαλλη μυωπική ισλαμιστική πολιτική τους σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα οι Αυστριακοί να μην θέλουν να τους δουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε «ζωγραφιστούς», αναδεικνυόμενοι στον πλέον «αντιτουρκικό» λαό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η απορριπτική στάση του λαού της χώρας που οφείλεται στους ανωτέρω λόγους, έφτασε σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής το εξωπραγματικό 84% (υποστηρίζει μόλις το 8%, ενώ προ τετραετίας το ποσοστό ήταν 17%), ενώ μεγάλα ποσοστά, χωρίς όμως να κινδυνεύει το τουρκικό… ρεκόρ, συγκεντρώνει και η προοπτική ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων.
Επίσης, το 57% των Αυστριακών δεν συζητά καν περαιτέρω διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όταν η συζήτηση έρχεται στα Δυτικά Βαλκάνια, τα νούμερα είναι εξωπραγματικά. Απορρίπτεται το Κόσοβο με 63%, η Αλβανία με 61%, η Σερβία με 58%, το Μαυροβούνιο με 57%, η ΠΓΔΜ με 56% και τέλος η Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 55%.
Οι Αυστριακοί δέχονται μόνο για «ειδική σχέση» της Τουρκίας με την ΕΕ, ενώ σε περίπτωση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ζητούν οπωσδήποτε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο αυστριακός λαός… Κάποτε, οι Οθωμανοί είχαν φτάσει στις πύλες της Βιέννης και όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, η ιστορική μνήμη ορισμένων λαών είναι ισχυρή, βοθούμενη ασφαλώς καθοριστικά και από τη… σύγχρονη εικόνα που εκπέμπει διεθνώς η διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]