Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ακόμα και τα «ψαλίδια» του «Ελεύθερου Τύπου» δεν μπορούν να ρίξουν την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση!!!

| No comment
Ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι μία εφημερίδα όχι απλά προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, αλλά τμήμα του βαθέως κράτους του σαμαριστάν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι ο εκδότης της εν λόγω εφημερίδας έχει υπάρξει το δεξί χέρι του Μπόμπολα και περιλαμβάνεται στην Λίστα Λαγκάρντ, ενώ δεν έχει ελεγχθεί «με εντολή Σαμαρά».
Είναι σαφές ότι η «εντολή Σαμαρά» για μη έλεγχο του ονόματός του εκδότη είναι πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από την απλή εμπάθεια, ώστε οι δημοσκοπήσεις να ακόμα πιο «πειραγμένες» από το συνηθισμένο. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τη νέα «μαϊμού» δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Ελεύθερος Τύπος από μία εταιρεία ονόματι e - voice.

Η συγκεκριμένη εταιρεία πριν από τις ευρωεκλογές έδειχνε «νίκη της Νέας Δημοκρατίας» και έδινε στην Χρυσή Αυγή 6%, κατατάσσοντας την πέμπτη (!). Τελικά η ΝΔ καταποντίστηκε και η Χρυσή Αυγή πήρε 10%, ερχόμενη τρίτη. Για τέτοια επιστημονική εγκυρότητα μιλάμε…
Τώρα η εν λόγω εταιρεία παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ψαλιδιών, βγάζει δύο βασικά συμπεράσματα από την δημοσκόπησή της. Πρώτον η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές, αφού υπολείπεται 3,7% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη. Φανταστείτε ποια είναι η πραγματικότητα όταν μία εταιρεία από τα υπόγεια της Λ. Συγγρού, δημοσιεύει «έρευνα» σε εφημερίδα των υπογείων του Μ. Μαξίμου και δεν μπορεί να χαλκεύσει τα δεδομένα όπως ακριβώς τα θέλει ο Σαμαράς.
Συγκεκριμένα τα καταγέλαστα ποσοστά που δίνει η εταιρεία είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 21,2%
ΝΔ: 17,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,3%
ΠΟΤΑΜΙ: 4,6%
ΚΚΕ: 4,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,9%
ΑΝΕΛ: 2%
Αναποφάσιστοι: 16,7%
Αφού ούτε ο «Ελεύθερος Τύπος» δεν μπορεί να ρίξει την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση, καθίσταται βέβαιο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα αποτελέσει ένα ηχηρό «χαστούκι» για τον Σαμαρά και τους σκευωρούς, αναδεικνύοντας μία ισχυρή Χρυσή Αυγή στην θέση της Εθνικής Αντιπολίτευσης.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]