Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΗΕ: «Σφαλιάρα» ολκής για Τουρκία… δεν εξελέγη στο ΣΑ !!

| No comment



Δεν εξελέγη η Τουρκία μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπως ήλπιζε, σε μια ακόμη απόδειξη της «εκτίμησης» που χαίρει η χώρα υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία έχει πετάξει το κοσμοπολίτικο προσωπείο του παρελθόντος και η επιρροή της αποδεικνύεται μικρότερη από αυτή της… Βενεζουέλας.


Απέχει δε πλέον ελάχιστα από το να αντικαταστήσει στη θέση του διεθνούς παρία (rogue state) το Ιράν, που εξέρχεται με αργά βήματα από τη διεθνή απομόνωση, δημιουργώντας ελπίδες ότι θα ακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Αντί της διεθνώς «απροσάρμοστης» Τουρκίας, ως μη μόνιμα μέλη του Συμβουλείου Ασφαλείας του ΟΗΕ εξελέγησαν, η Ισπανία, η Αγκόλα, η Νέα Ζηλανδία, η Μαλαισία και η Βενεζουέλα. Η τελική ψηφοφορία διεξήχθη μεταξύ Ισπανίας και Τουρκίας.
Η Ισπανία συγκέντρωσε στον τελικό γύρο 132 ψήφους, έναντι 60 της Τουρκίας. Με τον τρόπο αυτό, άλλο ένα όνειρο του τουρκικού ισλαμιστικού καθεστώτος ναυαγεί με τρόπο… θορυβώδη, κάτι που βέβαια θα διαπιστώσει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, πλην των άμεσα θιγομένων.

 defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]