Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κλείνει το παραμάγαζο της Ν.Δ.

| No comment
Όσο κι αν προσπαθούν τα παντός είδους παπαγαλάκια της ΝΔ και της κυβέρνησης γενικότερα να παρουσιάσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ένα κόμμα το οποίο παρουσιάζει δήθεν διάφορα εσωτερικά προβλήματα η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, καθώς αντικατοπτρίζεται στην  ίδια την ΝΔ και τα όσα αυτή αντιμετωπίζει...
Μια ακόμη απόδειξη της προβληματικής κατάστασης που επικρατεί στη ΝΔ είναι και οι συνεχόμενες απολύσεις που κάνει το συγκεκριμένο κόμμα. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες απολύθηκαν δέκα άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός όσων ακόμη θα αποχωρήσουν θα φτάσει σταδιακά στα 60-70 άτομα τους επόμενους μήνες. Όλα αυτά, φυσικά, έχουν δημιουργήσει ισχυρές εσωτερικές αντιδράσεις από όσους βλέπουν ότι κινδυνεύουν να απολυθούν.
Όλα αυτά εννοείται πως δείχνουν ένα πολύ άρρωστο κόμμα, το οποίο στην προσπάθειά του να επιζήσει, ξεφορτώνεται κάποια άχρηστα μέλη του σώματός του. Η όλη λειτουργία της ΝΔ είναι προβληματική και σ’ άλλους τομείς, όπως η επαναδιαπραγμάτευση των ενοικίων των Τοπικών Οργανώσεων (όσες έχουν απομείνει) στην περιφέρεια, αλλά και η δραστική μείωση των δαπανών για το «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής».

Οι καθυστερήσεις μισθών στη ΝΔ βρίσκονται ήδη στον ένα μήνα, ενώ το κυριότερο όλων είναι τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες. Έχοντας γίνει «σκιά» του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και στα χρέη, η ΝΔ δείχνει την εικόνα ενός απόλυτα χρεωκοπημένου κόμματος σ’ όλους τους τομείς της λειτουργίας της. Ενώ έχει δυσβάσταχτα χρέη και αναγκάζεται να απολύσει τους υπαλλήλους της η ΝΔ, μαζί με τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» ΠΑΣΟΚ, ισχυρίζεται ψευδώς (και αναιδώς) ότι μπορεί να βγάλει την Χώρα από την κρίση, στην οποία η ίδια (σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ) μας οδήγησε.
Με διάφορες αλχημείες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κρατούν «παγωμένα» τα χρέη τους, την ίδια στιγμή που για πολύ μικρά ποσά γίνονται κατασχέσεις σε σπίτια. Ο τρόπος λειτουργίας τους αποτελεί προειδοποιητικό σήμα για τα όσα ακόμη χειρότερα ετοιμάζουν για τον Τύπο.
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ.  Ενδεικτικό της κομματικής αποδιοργάνωσης και διάλυσης της Ν.Δ. αποτελεί το γεγονός ότι οι Τ.Ο. του κόμματος από 845 έπεσαν στις 329. Και έπεται συνέχεια…
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]