Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ιδού η Ισλαμική «Δημοκρατία» αλά Τούρκα…" Η γυναίκα δεν πρέπει να γελά δημόσια!!! "

| No comment


Οι γυναίκες απαγορεύεται να γελούν δυνατά, δημοσίως, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς. Μιλώντας χθες, τελευταία ημέρα του ραμαζανιού, περιέγραψε σε οπαδούς του κόμματός του τον ιδανικό τύπο άνδρα και γυναίκας, ώστε να ξεφύγει η Τουρκία από την ηθική διάβρωση που την απειλεί.


«Η αγνότητα του κάθε φύλου δεν είναι μόνο μια ιδέα. Είναι και για τον άνδρα και για τη γυναίκα βασικό χαρακτηριστικό. Εκείνη πρέπει να έχει αγνότητα, όπως και άνδρας. Αυτός δεν πρέπει να είναι γυναικάς, πρέπει να είναι πιστός στη γυναίκα του, να αγαπά τα παιδιά του. Η γυναίκα δεν πρέπει να φέρεται σαν γουρούνι. Δεν πρέπει να γελά δημόσια. Δεν πρέπει να προκαλεί με την συμπεριφορά της και πρέπει να προστατεύει την αγνότητά της. Πρέπει να ανακαλύψουμε το Κοράνι ξανά. Που είναι τα κορίτσια που έσκυβαν το κεφάλι και τα μάτια, ως σύμβολο αγνότητας, όταν τις κοιτούσαμε;», είπε ο Αρίντς.
«Οι γυναίκες μιλούν για ανόητα πράγματα στο τηλέφωνο. Δίνει η μία στην άλλη συνταγές μαγειρικής. Τι συμβαίνει εδώ; Τι συμβαίνει στις κόρες της Αισέ; (η σύζυγος του Μωάμεθ). Που οδηγούνται οι γάμοι;», αναρωτήθηκε.
Τα σχόλια νομίζουμε πως περιττεύουν. Ωστόσο είναι φανερό, ότι ο Ερντογάν και οι συν αυτώ ηλίθιοι σκοταδιστές κομπλεξικοί, οδηγούν ολοένα και περισσότερο την Τουρκία βαθύτερα στις αγκάλες του μεσαιωνικού Ισλάμ, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό για την Ελλάδα. Μάλλον το αντίθετο. Να ζήσεις λοιπόν πολυχρονεμένε μας…

 defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]