Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ!

| 1 Comment
Γράφει ο Αντίοχος
Πριν από έναν περίπου μήνα, το μνημονιακό ψευδοκράτος των Αθηνών πρωτοστάτησε στο να πάρει (και μάλιστα άνευ όρων!!!) το κράτος των κατσαπλιάδων της Αλβανίας καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ε.Ε., όπως καυχήθηκε ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, που τυγχάνει και υπουργός Εξωτερικών. Και ιδού η ανταπόδοση των κατσαπλιάδων (από το καθεστωτικό «Βήμα»)...
«Η απειλή αλλοίωσης των δημογραφικών και κατ’ επέκταση πολιτικών συσχετισμών στην περιοχή της Χειμάρρας, στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης που προωθούν τα Τίρανα, έχει εσχάτως προσθέσει άλλο ένα ζήτημα στην ήδη επιβαρυμένη ατζέντα των ελληνοαλβανικών σχέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθήνα έχει παρέμβει προς την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, ζητώντας του να γίνουν σεβαστές οι απόψεις της ελληνικής μειονότητας και των κατοίκων της Χειμάρρας. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το αν θα υπάρξει κατανόηση στα αιτήματα αυτά. Το πρόβλημα με τη Χειμάρρα ξεκίνησε έπειτα από την πρωτοβουλία των Τιράνων για αναδιάρθρωση του αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. Με το νέο σύστημα θα υπάρχουν πλέον μόνο δήμοι, καθώς οι επαρχίες που υπήρχαν θα ενσωματωθούν σε αυτούς. Πριν από περίπου δύο μήνες μάλιστα, η κυβέρνηση Ράμα παρουσίασε πέντε προτάσεις για τον νέο χάρτη που περιλαμβάνει 61 δήμους.


Ωστόσο, η κυβέρνηση Ράμα φαίνεται πως προτιμά τελικά την «πρόταση νούμερο 4», η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της πρότασης, μαζί με τη Χειμάρρα και το Λούκοβο προτείνεται να συμπεριληφθεί η επαρχία Βράνιτσα (με εγγεγραμμένους περίπου 3.500 κατοίκους). Όπως τονίζεται, η περιοχή αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη Χειμάρρα, βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από αυτή (σ.σ. ουσιαστικά στην άλλη πλευρά του βουνού) και χάρη στη δημογραφική της σύνθεση θα αλλοιώσει τις σημερινές ισορροπίες τόσο εθνοτικά όσο και θρησκευτικά».

Αυτή είναι η ξεφτίλα των γραικύλων της μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν! Να τους χορεύει στο ταψί ακόμα και το κρατίδιο των κατσαπλιάδων, που επιζεί χάρη στα εμβάσματα των εν Ελλάδι Αλβανών λαθρομεταναστών, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από κλοπές, ληστείες (πολλές φορές μετά φόνων…), εμπόριο ναρκωτικών κ.τ.λ.!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]