ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: 1000 ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ~Τελικό ρωσικό τελεσίγραφο στην 36η ουκρανική Ταξιαρχία του Perevalnoye: "Σε 30' ή αποχωρείτε ή πεθαίνετε"

H ουκρανική 36η Ανεξάρτητη Ταξιαρχία Επακτίου Αμυνης που εδρεύει σε στρατόπεδο στο χωριό Perevalnoye κοντά την Συμφερόπολη, σε μισή ώρα θα κτυπηθεί από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις και τους άνδρες της Vnevedomstvenaya Okhrana...

Aυτή είναι η τελευταία διορία που έδωσε η κυβέρνηση της Κριμαίας στους έγκλειστους Ουκρανούς

Αυτή την στιγμή έξω από την βάση έχουν συγκεντρωθεί 1000 άτομα προσωπικό των ρωσικών ειδικών δυνάμεων και του φορέα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας Vnevedomstvenaya Okhrana (είναι οι στρατιώτες χωρίς διακριτικά που βλέπουμε).

Επίσης βρίσκονται οχήματα 4 ελαφρά οχήματα αναγνώρισης Tiger (είναι τα αντίστοιχα ρωσικά Hummer) και οχήματα Kamaz.

H εικόνα είναι από την πύλη του στρατοπέδου. Μέσα βρίσκονται οι Ουκρανοί και φράζουν την είσοδο με ένα ΤΟΜΑ BMP-2 και έξω οι Ρώσοι. Στους περίπου 50 Ουκρανούς που βρίσκονταν στην βάση προστέθηκαν και άλλοι 30-50 που μπήκαν την τελευταία στιγμή πριν ολοκληρωθεί ο αποκλεισμός της βάσης.

Μέχρι στιγμής ο διοικητής αρνείται να παραδοθεί

Η βάση του χωριού Perevalnoye (βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από Συμφερούπολη) είναι κρίσιμη γιατί υπάρχουν τεράστιες αποθήκες με όπλα και τις δεξαμενές καυσίμων)

(Ανανέωση 18.05):Ορθόδοξοι ιερείς ευλογούν τα ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται έξω από την βάση της 36η Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας Επακτίου Αμυνης του ουκρανικού Ναυτικού στο χωριό Perevalnoye και όλα δείχνουν ότι η επίθεση ξεκινά σε λίγα λεπτά αφού οι Ουκρανοί που βρίσκονται μέσα αρνούνται να παραδοθούν.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
defencenet.gr

Ουκρανοί στρατιώτες παρατεταγμένοι, αρνούνται να εγκαταλείψουν τη βάση τους

«Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»

Η Ουκρανία προετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον ευατό της ενάντια στην Ρωσία, αλλά θα ζητήσει και τη βοήθεια άλλων  κρατών, εάν η Μόσχα διευρύνει τη στρατιωτική της δραστηριότητα, δήλωσε στο CNN ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στον ΟΗΕ Γιούρι Σεργκέγιεβ.
«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι έχουμε  την ικανότητα να αμυνθούμε, όπως άλλωστε αποφασίστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο και προετοιμαζόμαστε γι΄αυτό» είπε ο Σερκέγιεβ και πρόσθεσε ότι: «Εάν τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίσουν να αυξάνουν τις δυνάμεις τους  ώρα με την ώρα, είναι λογικό να ζητήσουμε στρατιωτική και άλλου είδους υποστήριξη».

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]