Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ψευτοπατριώτης και Θεομπαίχτης ο Σαμαράς - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η θλιβερή παρέα της μονταζιέρας των υπογείων του Μαξίμου δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να στεριώσει στα πόδια του το ετοιμόρροπο πολιτικό σκέλεθρο, που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς...
Μετά το "σόου"… "κατόπιν προσωπικής εντολής Σαμαρά" ήλθαν οι κορώνες περί… πατριωτισμού (!) και η επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.
Ο Σαμαράς μετά την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και τις συναγωγές, μετά τους μασώνους και φιλοσιωνιστές που έχει στο κόμμα του έπαιξε το ρόλο  του καλού Χριστιανού επισκεπτόμενος το Άγιον Όρος. Εάν ήταν καλός Χριστιανός δεν θα έκανε μασωνικούς χαιρετισμούς, ούτε θα ανεχόταν στο κόμμα του δεδηλωμένους αντίχριστους. Όσο για τον… πατριωτισμό του, ομιλεί η ολέθρια εξωτερική πολιτική του σε όλα ανεξαιρέτως τα εθνικά θέματα, στο Κυπριακό και βεβαίως στο Μακεδονικό, πάνω στο οποίο έκτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα. Όμως το πόσο πατριώτης είναι κανείς φαίνεται και αποδεικνύεται και από το πως υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.

Σε ομιλία μου στην Καλαμάτα στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2012 είχα πει ότι περισσότερο υπηρέτησε στο Ναυτικό η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς για όσους δεν το ξέρουν με ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ της Νέας Δημοκρατίας υπηρέτησε μόνον 6 μήνες (σε δύο σπαστά τρίμηνα) και βεβαίως δεν ανέβηκε ποτέ σε πολεμικό πλοίο σαν ναύτης. Αυτός είναι ο… πατριώτης, που κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες για έλλειψη πατριωτισμού!!!

Δεν είναι όμως μόνο το προσωπικό του παράδειγμα είναι και η πολιτική του. Την Βόρειο Ήπειρο την έχει εγκαταλείψει και δεν είναι τυχαίο ότι οι Βορειοηπειρώτες γιουχάραν τους βουλευτές της Ν.Δ. στο πρόσφατο μνημόσυνο για την Αυτονομία.
Την Κύπρο την οδηγεί μαζί με τον Αναστασιάδη σε ένα νέο σχέδιο Ανάν, που σημαίνει ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ.

Όσο για το Σκοπιανό, αυτός ο ψευτομακεδονομάχος, που έριξε (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ…) την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993 για το όνομα των Σκοπίων, είναι φανερό ότι έχει αποδεχθεί ονομασία, η οποία θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δηλαδή έχει αποδεχθεί αυτό ακριβώς για το οποίο έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στήριξε στην συνέχεια με την Πολιτική Άνοιξη το ΠΑΣΟΚ (εκλογή Στεφανόπουλου κλπ.).
Και όμως αυτός ο πολιτικός ολετήρας, που προσπαθούν οι γλείφτες της αυλής του να παρουσιάσουν σαν Μεσσία, είναι ο ίδιος που με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ έστησε την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και οδήγησε ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ έξι βουλευτές στην φυλακή. Από την "λούφα" στην θητεία του στον… πατριωτισμό και από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στο Άγιο Όρος, αυτός είναι ο πολιτικός-απάτη Αντώνης Σαμαράς.

Όμως, ο Μάιος έρχεται και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του…
Όσο για την Χρυσή Αυγή, που θα "έλειωνε" και που "τέλειωσε" είναι σήμερα περισσότερο ΔΥΝΑΤΗ και περισσότερο ΕΝΩΜΕΝΗ, όσα ψέματα και να γράφουν οι ρουφιάνοι του στις φυλλάδες.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]